Muntatge de fotos d'Alfonso Arús, somrient, i al costat una imatge de la seva dona, Angie Cárdenas, i els seus fills

Alfonso Arús dona explicacions després de sortir el seu secret familiar a ‘Aruser@s’

El presentador d'‘Aruser@s’ no ha tingut més remei que donar la cara

Alfonso Arús presenta cada matí en directe una aposta diferent i divertida a laSexta, que aconsegueix dades d'audiència que superen el 20%. Un èxit que coincideix amb el 30è aniversari d'Al Ataque, programa que li va donar la fama i que va servir de precedent per a altres espais. El comunicador, català a més, comparteix feina amb la seva dona i fills, cosa que provoca, de vegades, que transcendeixin dades sobre la seva vida familiar.

Precisament això era el que passava aquesta setmana durant l'emissió del programa. El presentador d'Aruser@s donava pas a un reportatge en què una noia explicava als seus seguidors les diferències a casa seva entre germanes. “Tots els germans creuen que hi ha un preferit, en aquest cas creu que la germana és la favorita”, explicava Arús després de l'emissió del vídeo.

Alfonso Arús, amb rostre seriós, assegut al plató d''Aruser@s', programa de La Sexta, parlant de la polèmica de Genoveva Casanova
Alfonso Arús crida l'atenció de l'audiència | Atresmedia

Alfonso Arús s'ha vist obligat a donar explicacions sobre un assumpte familiar

A continuació, Hans, un dels seus fills, donava el seu particular punt de vista sobre el tema. “Quan les fotos sempre són del mateix germà, un té l'habitació gran i l'altre no, i n'hi ha un que té més roba que l'altre, hi ha moltes evidències”. Arús no podia evitar contestar-li: “Hi ha alguns detalls que potser poden fer creure que un és preferit, però també hi ha molt de victimisme”, ironitzava.

Tatiana, filla del presentador, no va trigar a fer broma suggerint que aniria a casa dels seus pares per comptar el nombre de fotografies que hi havia de cadascun. Arús, en defensa seva, va argumentar que ni ell ni la seva parella, Angie, tenien cap fill favorit.

Tot i això, sí que es va referir al que el seu fill petit sospitava: “Hans, durant un temps, amb l'orgull enlaire, va arribar a manifestar que ell sabia qui era el preferit”. Una afirmació davant la qual Angie, mare dels quatre fills d'Arús, negava amb el cap.

Alfonso Arús a Aruser@s de laSexta amb el seu equip de col·laboradors com Angie Cárdenas, Hans Arús i Patricia Benitez
Alfonso Arús ha explicat quin dels seus fills és el seu favorit | Atresmedia

La veritat és que la conversa va treure a relluir la diversitat d'opinions que hi havia sobre el tema. Amb tot, els germans Arús es van mostrar contundents a l'hora de determinar qui no ho era. Va ser Tatiana qui va reconèixer que ella mai no havia estat la favorita de cap dels seus progenitors.

“Sí, és que Tati és l'última de llarg, és evident”, confirmava Arthur sense poder evitar que s'escoltés algun riure nerviós al plató. Aquesta no és la primera vegada que el presentador aborda el tema. Ja va tenir ocasió de respondre la pregunta sobre quin és el seu fill favorit en anteriors emissions del programa.

“Jo no tinc un favorit, ho nego rotundament”, deia el passat mes de març al programa. “Tenir més afinitat amb un no és favoritisme, amb algun fill pots tenir més conversa, però no vol dir que tinguis predilecció per ell. Els estimes per igual, no hi ha favorits”, argumentava.

Angie Cárdenas posant somrient amb els seus quatre fills que té amb Alfonso Arús
La dona i els fills d'Alfonso Arús comparteixen plató amb el popular presentador de laSexta | Redes sociales

Els fills del comunicador s'han anat incorporant als programes a mesura que han anat creixent. En primer lloc va ser Ingrid, la primogènita, que ara produeix Aruser@s, la més discreta dels germans. Després Tatiana, que cada matí fa una secció de VIPS, Arthur, que s'encarrega de les claus esportives i Hans, l'expert en temes virals.

Alfonso Arús admet el motiu pel qual treballa amb la família

Arús repeteix la seva resposta quan li pregunten per què treballa amb la dona i els fills. “Sempre m'ho pregunten, però també Amancio Ortega o Antonio Asensio treballen amb la família. Prefereixo traspassar el que sé als meus fills que no pas a un desconegut”, va explicar en una entrevista a Twitch al periodista Siro López.

GRACIAS POR VENIR #34 | ALFONSO ARÚS

El presentador ha deixat clar que si hi treballen és perquè valen, no hi ha cap altre motiu. “Si el teu fill vol dedicar-s'hi, li exigeixes, ho veus preparat i funciona no té cap sentit no continuar amb la família”. Unes paraules que demostren que, de vegades, treball i família són una fórmula que funciona i que, com en aquest cas, a més amb èxit.