Fotomuntatge amb una captura de fons del plató d''Aruser@s' a La Sexta i al capdavant el seu presentador Alfonso Arús seriós
TELEVISIÓ

Alfonso Arús diu prou després de confirmar-se els rumors: 'Em corroeix'

Alfonso Arús ha tornat a fer servir l'humor per comentar el nou documental d'Isabel Preysler a Disney+

No hi ha cap dubte que la moda del moment és tenir el teu propi documental en una gran plataforma d'èxit. I és una cosa que sap molt bé Isabel Preysler.

Si la seva filla Tamara Falcó ja triomfava amb l'estrena de 'La marquesa' l'any passat a Netflix, 'la reina de corazones' no havia de ser menys.

Isabel Preysler ha deixat de banda les revistes de cor per un moment per estrenar aquest dimarts, 5 de desembre, el seu documental a Disney+. Un que ja va presentar en primícia ahir dilluns a Madrid i en què va ser present la premsa del país.

I, com ja és habitual, Alfonso Arús no ha dubtat a treure el tema i opinar-ne al seu programa de La Sexta, 'Aruser@s'. El popular presentador s'ha fet ressò juntament amb els seus col·laboradors dels temes que podria tractar aquesta producció.

Alfonso Arús confessa: "Em corroeix"

Alfonso Arús no ha dubtat a comentar el retorn d'Isabel Preysler a les nostres pantalles. Aquesta vegada, 'la reina de corazones' ho fa amb un documental sota el braç, que s'emetrà a la plataforma de continguts Disney+ a partir d'aquest dimarts, 5 de desembre.

I el presentador català ja no pot aguantar més les ganes de saber de quins temes tractarà aquesta vegada Isabel Preysler. Al programa dels matins de La Sexta, 'Aruser@s', es feien ressò de la notícia. "Avui és el gran dia", començava la col·laboradora Tatiana Arús.

"Vols un aperitiu de què trobarem en aquest documental?", li preguntava directament a Alfonso Arús, i ell contestava que "sí, quins nervis!".

Unes paraules que donaven pas a les de la mateixa Isabel Preysler, qui, preguntada per la premsa, declarava que al documental, de tan sols dos episodis, es veuria com es prepara Nadal a casa seva.

Moment en què esclataven les rialles de tots els col·laboradors presents al plató d''Aruser@s'. "Jo, amb aquesta premissa, és que no crec que arribi a la nit, és que no puc més. Em corroeix la curiositat", deia amb el seu habitual to irònic Alfonso Arús.

Alfonso Arús torna a fer servir l'humor amb Isabel Preysler

Tot i el que semblava en un inici, aquestes no han estat les úniques declaracions d'Isabel Preysler a la premsa sobre el documental que s'estrena aquest dimarts a Disney+.

"Va donar algunes pinzellades més", confessa Tatiana Arús. "Segons sembla, estaran molt presents les figures de Miguel Boyer i de Carlos Falcó, i parla de com era la relació amb els fills".

Instant que ha aprofitat una altra vegada Alfonso Arús per deixar anar un altre comentari sarcàstic. "Bé, doncs el que fa la Pantoja amb Paquirri. Doncs allò de sempre, desenterrar els morts".

A més, a 'Aruser@s' van apuntar a un altre detall clau de la presentació del documental a Madrid aquest dilluns. "Va ser en solitari", declaraven. "No va estar acompanyada per cap dels seus fills. Imaginem que per motius professionals no la van poder acompanyar".