Fotomuntatge d'Alberto Chicote somrient i mirant a càmera al capdavant i de fons l'empresa Noel de Girona
TELEVISIÓ

Alberto Chicote fitxa per una coneguda empresa catalana

Alberto Chicote serà la propera imatge d'una marca de cremes i sopes, de la qual l'empresa catalana Noel Alimentaria és propietària

Alberto Chicote està d'enhorabona. Pel que sembla, el xef no en té prou amb les seves aparicions als programes de televisió i ara s'ha embarcat en una nova aventura.

Tan sols unes setmanes abans de tornar a presentar les Campanades amb Cristina Pedroche, com ja és habitual, ha apostat per una cosa completament nova i insòlita en la seva carrera.

Alberto Chicote serà la cara visible d'una marca de sopes, cremes de verdures i vins, gaspatxos i salmorejos Nature Tap Tap, propietat al 50% de l'empresa catalana Noel Alimentaria.

Alberto Chicote, nou fitxatge de Noel Alimentaria

Alberto Chicote ha sorprès tots els seus seguidors després de l'últim anunci. El xef i presentador de televisió ha esdevingut la nova cara visible dels productes de Nature Tap Tap, propietat al 50% de l'empresa catalana Noel Alimentaria, amb seu a Sant Joan les Fonts (Girona).

D'aquesta manera, el fitxatge d'Alberto Chicote s'ha produït per elaborar la nova gamma de productes de Nature Tap Tap que porta el mateix nom i que ja està disponible al mercat. Aquesta està composta per quatre tipus de cremes, tres sopes, un gaspatxo i un salmorejo frescos.

El xef ha supervisat la gamma, des dels passos que s'han seguit per elaborar-los, com també els ingredients que s'han fet servir.

"Perquè un plat sigui sa i saborós, cal que la matèria primera sigui de primera qualitat. Això és el que ofereixen les receptes de Nature Tap Tap, elaborades amb ingredients frescos i naturals, sense additius i cuinades com a casa", ha assegurat Alberto Chicote en una nota de premsa.

Fotomuntatge amb tres dels productes de la gamma d'Alberto Chicote a Nature Tap Tap, el gaspatxo fresc, el brou de pollastre i la crema de carbassó al capdavant, i de fons una imatge difuminada d'un supermercat
Alberto Chicote, nova imatge dels productes de Nature Tap Tap | Nature Tap Tap, Pexels

Les cremes, elaborades amb oli d'oliva verge extra, estan compostes per la crema de carabassó amb parmesà de 300 ml + 20 g de formatge, la crema de carabassa amb pipes de carabassa 350 ml + 15 g de pipes, la crema de pèsols amb daus de pernil 350 ml i 25 g de pernil, i la crema de verdures amb crostons 350 ml + 15 g de crostons de pa.

En el cas de les sopes, la gamma d'Alberto Chicote està formada pel fumet de peix, el brou de bullit especial Nadal i el brou de pollastre, tots d'1 L. El gaspatxo i el salmorejo també s'ofereixen en envasos d'1 L .

Maria Sánchez, directora de màrqueting de Nature Tap Tap, ha indicat que "el llançament d'aquesta gamma està ideada a partir de l'equilibri entre la naturalitat i la innovació, dos ingredients amb què hem aconseguit enamorar Alberto".

Si vols adquirir la gamma de productes d'Alberto Chicote, estàs d'enhorabona, perquè ja està disponible a grans supermercats com Alcampo, Consum, Eroski o El Corte Inglés.