fotomuntatge d'una foto d'Aitana Bonmatí amb el logotip de Netflix i signes d'interrogació

TELEVISIÓ

Aitana Bonmatí podria ser una de les protagonistes de la nova aposta de Netflix

Aitana Bonmatí i la Selecció Espanyola Femenina de Futbol podrien ser les protagonistes de la nova producció de Netflix

Netflix està preparant un documental sobre les Campiones del Mundial de Futbol Femení i Aitana Bonmatí seria una de les protagonistes. Narrarà de primera mà el triomf aconseguit per l'equip nacional femení al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda del 2023.

Aquesta docusèrie serà el primer projecte audiovisual que compta aquesta experiència i els seus secrets. La producció va a càrrec de You First Sports, la mateixa productora que va realitzar el documental sobre Alexia Putellas per a Amazon Prime Video. Serà també la primera vegada que, la guanyadora de la Pilota d'Or, Aitana Bonmatí, protagonitza un projecte d'aquest caràcter.

Netflix estaria preparant un documental amb Aitana Bonmatí

Encara que la popular plataforma de streaming encara no s'ha pronunciat sobre aquest projecte, tot apunta que aviat ho anunciaran. Això s'ha pogut saber a partir d'un tràiler on s'anuncien els nous continguts per al 2024 que ha vist la llum aquesta setmana. Es titula Este 2024, #AbrazaTodoLoQueViene i ja es pot veure a YouTube.

Este 2024, #AbrazaTodoLoQueViene | Netflix España

En aquest vídeo, la companyia ha presentat les pròximes produccions amb un breu tall sobre cadascuna. En ell es pot veure una petita picada d'ullet sobre aquest tema, fent una subtil menció al projecte.

I és que en una d'aquestes escenes apareix una jugadora de futbol fent tocs a una pilota. Tot seguit, el narrador de l'anunci la renya dient: “a veure, aquí no es juga a la piloteta, eh?”.

No obstant això, en aquest cas no apareix un rètol esmentant el documental en qüestió, com sí que passa als altres anuncis dels nous continguts. De moment, ni Netflix ni la productora han fet cap mena de comentari sobre aquest projecte. Però els rumors ja corren com la pólvora a les xarxes socials.

Relacionat també amb el futbol, la plataforma ha presentat una sèrie documental sobre La Lliga de futbol espanyola, titulada LaLiga24. Per presentar-la apareix Diego Pablo Simeone, entrenador de l'Atlètic de Madrid. Aquesta sèrie oferirà un accés exclusiu als vestidors dels equips que formen aquesta competició.

Foto de grup de la selecció espanyola de futbol femení celebrant el Mundial, amb les jugadores abraçades cridant
la Selecció Espanyola Femenina de Futbol, campiones del Mundial 2023 | Europa Press

Aitana Bonmatí torna a ser protagonista

Després d'un any ple de triomfs, la futbolista catalana, Aitana Bonmatí, s'enfronta a un nou repte. Seria una de les protagonistes de la nova sèrie documental de Netflix sobre les Campiones del Món. No hi ha dubte de què, en aquest torneig, la jugadora va tenir un paper molt important.

Aitana està molt acostumada a ser protagonista dins del terreny de joc, i el seu èxit i carisma l'estan fent molt popular. La docusèrie ens serviria per entendre tots els secrets i el que passa al polèmic vestidor de la selecció vencedora.