Muntatge d'Adara Molinero durant el seu pas per 'GH Duo'
TELEVISIÓ

Adara Molinero torna a Telecinco i aclareix el que molts esperaven sobre 'GH Dúo'

Adara Molinero, emocionada en el retorn a Telecinco, on ha pogut parlar amb Elena Rodríguez sobre el seu pas per 'GH Dúo'

Adara Molinero ha tornat a Telecinco per la porta gran. La considerada com a 'reina dels realities' ha reaparegut a GH Dúo per enviar un important missatge de suport a la seva mare, Elena Rodríguez.

Després de veure com ho ha passat de malament, la noia no ha pogut evitar entrar en directe per parlar directament amb ella. "M'agradaria estar amb ella, abraçar-la", ha reconegut a Marta Flich. No obstant això, i malgrat les emocions davant d'aquest retrobament, s'ha promès a si mateixa que no ploraria.

"Ella ho ha passat malament a dins, però jo també fora", assegura Adara. I, sens dubte, ningú millor que ella per comentar de prop com és l'experiència.

Captura d'Adara Molinero i Elena Rodríguez a 'GH Dúo'
Adara Molinero ha pogut parlar amb la seva mare, Elena Rodríguez | Mediaset

"Ser aquí a la casa, té les seves coses bones, però una altra part que és molt dura", ha confessat. Just per això, es mostra força preocupada per la seva mare, a qui ha vist una mica "desubicada, sense saber com afrontar el tema".

I és que des de la primera gala, a Elena li tocava enfrontar-se amb Ivana Icardi, amb qui té comptes pendents des de Supervivientes i també Luca Onestini, germà de l'exparella d'Adara.

Adara Molinero entra a GH Dúo i emociona Elena Rodríguez

Amb la primera, ha arribat a protagonitzar un tens enfrontament, esclatant a plorar més d'una vegada al llarg dels últims dies.

D'aquesta manera, la seva filla ha pres la decisió d'intervenir-hi per animar-la. I la veritat és que l'audiència no ha trigat a deixar molt clar que l'estimen i la troben a faltar.

És més, gairebé des de la primera gala molts insinuaven que Adara Molinero regnava al concurs sense ni tan sols ser-hi present.

"M'ha encantat veure-la tan maca, dolça i simpàtica", comenten a les xarxes socials. "Els seus ulls que parlen per si mateixos. És una reina, la més top", afirmen.

Captura d'Adara Molinero i Elena Rodríguez plorant a 'GH Dúo'
Adara Molinero, entre llàgrimes en veure la seva mare | Mediaset

De fet, a aquells que s'han queixat pel fet que Elena rebi una trucada de la seva filla quan ni tan sols fa un mes que és al reality, els han recordat que "la meitat del càsting hi és gràcies a ella".

El moment més emotiu ha arribat quan Marta Flich ha preguntat a Elena què li diria a la seva filla si la tingués al davant, i ella li ha assegurat "que els desitjos es compleixen".

En veure Adara, la concursant s'ha trencat del tot. "Et trobo a faltar molt", li ha dit, una cosa davant la qual la seva filla tampoc era capaç de contenir les llàgrimes.