Muntatge d'Adara Molinero a 'GH Dúo' amb una imatge seva abraçada a la seva mare
TELEVISIÓ

Adara Molinero dona la sorpresa i reapareix a la semifinal de 'GH Dúo'

Adara Molinero ha sorprès en reaparèixer a 'GH Dúo' per donar-li tot el seu suport a Elena Rodríguez en plena semifinal


Adara Molinero ha tornat a GH Dúo per sorpresa en plena semifinal per aconseguir animar la seva mare, Elena, que és una de les fermes candidates a endur-se el maletí.

Entre llàgrimes, Adara s'ha vist incapaç de contenir l'emoció en abraçar la seva mare. I és que cal tenir en compte que la guanyadora de GH VIP 7 segurament té molts sentiments oposats.

Sobretot, per tornar a trepitjar la que fos també casa seva. A més, a això es podria sumar el complicat moment que travessa la model i influir després del dolorós contratemps que va patir en el dermatòleg.

Captura d'Adara Molinero emocionada durant el retrobament amb Elena Rodríguez a 'GH Dúo'

Adara Molinero anava a una clínica amb la intenció de fer-se un senzill tractament que finalment acabava de la pitjor manera possible. La influencer patia cremades de segon grau que la portaven fins a urgències i fins i tot decidia prendre mesures legals contra la clínica en qüestió.

Sens dubte, un terrible incident que no dubtava a denunciar a les xarxes socials. Però, malgrat això, Molinero no ha volgut perdre l'oportunitat per acudir a GH Dúo i brindar-li tot el suport a Elena a uns dies de la final.

Adara Molinero torna a GH Dúo amb magnificència

I pel que fa a l'enfrontament que Rodríguez ha protagonitzat amb Ivana Icardi, la seva enemiga declarada tant a dins com a fora de la casa, Adara ha preferit no pronunciar-se.

"A mi em dol perquè és la meva mare, però no val la pena", ha assegurat la model sense voler tirar més llenya al foc. "Hi ha molta gent que t'estima i et fa costat", ha dit a la seva mare.

Sens dubte, un retrobament que ha emocionat els fans, que estaven ansiosos per veure una de les seves grans favorites tornar a Telecinco. I és que Adara Molinero és considerada una de les reines dels realities a la cadena, motiu pel qual també compta amb un bon seguici de seguidors.

Captura d'Adara Molinero i Elena Rodríguez abraçades a 'GH Dúo'

I, òbviament, la seva visita a Guadalix de la Sierra no ha estat indiferent. "Una bellíssima Adara torna a la casa que la va veure néixer com a concursant de realitys", han comentat a xarxes socials.

"Simplement una de les dones més belles que conec", es pot llegir. "Molt bé Adara, quin cop i que bé has callat boques!", l'han elogiat.

"En el moment important i oportú vas aparèixer. No t'interessen guerres, deixa-les que es matin a plató. Vals molt", han escrit.

➡️ Televisió

Més notícies: