Muntatge amb els personatges de 'La Promesa' al fons, el logotip de la sèrie i una silueta de persona amb un interrogant blanc

TELEVISIÓ

Una actriu de 'La Promesa' deixa clar quin és el seu futur lluny de la sèrie

'La Promesa' l'ha tingut com una de les figures més importants de les trames durant moltíssim temps

La Promesa continua captivant milers d'espectadors cada dia per les seves trames interessants. Però també gràcies al magnífic elenc d'actors i actrius que donen vida tant als senyors com als criats del Palau de Luján. I entre tots ells n'hi ha una que ara ha parlat alt i clar.

La intèrpret de La Promesa ha deixat de manifest com afronta el seu futur, ara que la sèrie ha prescindit del personatge. Ens estem referint a Paula Losada, que es ficava a la pell de la trasbalsada Jimena.

La Promesa s'ha desfet del personatge i ara revela el seu futur

La Promesa gira, sobretot, al voltant de la història d'amor entre Manuel i Jana. Un amor que ha tret de polleguera la dona d'ell, Jimena, que ha acabat perdent la raó. I és que no estava disposada a acceptar el rebuig del marit.

La sèrie de La 1 fa unes setmanes va revelar sense voler que el personatge interpretat per Paula desapareixeria de les trames. I la veritat és que poc després es va confirmar, quan la jove va segrestar la seva cunyada i va intentar cremar tot el palau. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt, però ella va marxar del lloc amb la família i amb l'objectiu de ser tractada.

Plànol curt de l'actriu Paula Losada, amb cara seriosa, interpretant el seu paper a la sèrie 'La Promesa' de RTVE
'La Promesa' va sorprendre eliminant el personatge de Jimena | RTVE

Aquest gir inesperat de La Promesa ha fet que Losada hagi hagut de deixar la ficció. I sobre això ha parlat per a la revista Lecturas. En efecte, ha revelat com desitja que sigui el seu futur lluny d'aquella.

Sobre això, ha manifestat que li encantaria fer terror. Tot i que creu que està en un punt on el drama seria per al que més estaria disposada. Sí, perquè considera que canalitza molt bé les emocions.

De la mateixa manera, ha explicat que està estudiant nous projectes, entre els quals la fascinaria un en concret. Exactament, "propostes més d'autor del cinema europeu".

Encara més, l'exactriu de La Promesa ha deixat de manifest que tampoc descarta treballar fora de les càmeres. Considera que també seria una bona opció exercir de guionista i fins i tot de directora d'un curtmetratge, en què ja ha pensat.

La Promesa rep els seus elogis i agraïments

La Promesa ja no té entre les seves files Paula, l'actriu que ha interpretat Jimena, encara que això no vol dir que ella no estigui satisfeta pel seu pas per la sèrie. Està encantada i, tot i no continuar, només té paraules d'agraïment i satisfacció per haver format part de la sèrie.

Així, ha confessat que va ser molt agradable estar-hi. Entre altres coses, perquè “estar cada dia amb els companys et fa crear un vincle molt fort”. Un equip gràcies al qual va estar molt tranquil·la durant la complicada escena final de l'incendi: “Estava molt ben protegida i es va fer una gran feina”.

Això sí, ha reconegut que aquesta experiència no ha estat tot un passeig. Ha admès que li va resultar complicat tant adaptar-se al llenguatge de l'època com portar cotilla o passar 40 minuts per fer-se el monyo.