Muntatge d''Amar es para siempre' amb els personatges davant del bar, Manolita desenfocada i el logo de la sèrie

TELEVISIÓ

Una actriu d''Amar es para siempre' revela què va passar al rodatge de l'últim capítol

La protagonista d''Amar es para siempre' ha revelat què hi va haver d'especial en la gravació final de la sèrie

Amar es para siempre s'acomiada avui dels seus espectadors. Després d'anys emetent-se amb grans audiències, aquest dimecres diu adeu de manera definitiva.

Davant el suport que ha aconseguit i la història que ha fet a la televisió, Amar es para siempre s'anirà amb magnificència. Ho farà emocionant els seus espectadors, com també ho va fer amb els actors durant el rodatge. En concret, Itziar Miranda, una de les actrius principals, ha revelat el que va passar en la gravació de l'últim episodi.

Amar es para siempre: així va ser la gravació del seu final

Amar es para siempre deixarà el seu lloc a la ficció Sueños de libertad, per la qual ha patit diversos canvis d'horari últimament. A partir de demà, ja no serà a la graella, perquè avui s'emetrà el seu últim capítol.

La sèrie d'Antena 3 va viure el rodatge d'aquell de manera molt especial, tal com ha revelat, a El País, Itziar Miranda, que dona vida a Manolita. Exactament, ha relatat que aquesta gravació va estar marcada per una situació inesperada i plena de sentiments. I és que ha explicat que ella va patir un contratemps.

Itziar Miranda i Manu Baqueiro a Amar és per sempre
La protagonista d''Amar es para siempre' ha confessat què li va passar a l'últim rodatge | Atresmedia

Ha explicat: "Jo dic l'última frase de la sèrie i no era capaç de recordar-la, va ser increïble. No he fallat mai amb el text, tinc molta memòria, però no era capaç de recordar-la. Quan arribàvem a aquell instant, que en qualsevol moment podien dir «talleu, ha estat bona, fins aquí Amar es para siempre…»".

“M'emociono en recordar-ho. No n'era capaç. Vam haver de reprendre diverses vegades fins que, per fi, la vaig dir”.

L'últim rodatge d'Amar es para siempre va estar marcat per aquesta anècdota d'Itziar Miranda i per l'emoció d'altres actors. Per exemple, Manu Baqueiro, que interpreta Marcelino, ha afirmat que “vaig tenir molts records de moments viscuts, de llàgrimes. Era una seqüència que em portava a moments passats amb tota la reunió familiar”.

“Volia combatre aquesta emoció per estar centrat i que la disbauxa emocional arribés després, però va ser molt difícil. Ho recordo com una catarsi, van sortir totes les emocions. Encara que vam trigar més a rodar-la, va ser un final ple d'afecte i amor”.

Captura d''Amar es para siempre' amb els personatges asseguts en una taula amb menjar i beguda
L'emoció va ser la nota dominant a la gravació de comiat d''Amar es para siempre' | Atresmedia

Amar es para siempre: les claus del seu comiat

Amar es para siempre conclourà avui amb dues entregues, per a sorpresa de tot el món. La primera ha tingut lloc en el seu horari de sobretaula, de 16:30 a 17:00. La segona, s'emetrà en horari de màxima audiència, a partir de les 22:45, després de la qual els seus fans podran gaudir d'un especial amb els seus protagonistes.

D'aquesta manera, Amar es para siempre posarà el colofó a la seva llarga història. Ho farà plantejant diferents situacions que tancaran les trames. Sí, tant les més importants de la darrera temporada com les de tot el seu recorregut fins a aquest mateix moment.

Després de la boda de Marcelino i Manolita, els espectadors podran gaudir de veure tota la família reunida. Això permetrà que surtin a la llum veritats sobre cadascun dels seus membres, tant dels que resideixen a Madrid com dels que són fora. Especialment de personatges com Catalina, Luisita i Ciriaco, que han ocultat els problemes que estan patint.

Captura d''Amar es para siempre' amb Marcelino i Manolita besant-se el dia del casament
'Amar es para siempre' farà que la boda més especial tregui a la llum tota la veritat | Atresmedia

A més a més, s'assistirà al compromís de Lola i Román i també al part de Silvia. Aquesta donarà a llum una preciosa nena que s'anomenarà Benigna Quintero Aparicio. Sense oblidar que Pelayo decidirà fer un gir a la seva vida: deixarà Madrid i marxarà a Salamanca amb Marisa.

➡️ Televisió

Més notícies: