Muntatge amb els personatges de 'La Moderna', Álex Adrover i Patricia Montero pixelats, uns anells de casats i el logo de la sèrie

TELEVISIÓ

L'actor de 'La Moderna' que es casa aquest any amb una artista molt coneguda

'La Moderna' incorpora al seu nou elenc Álex Adrover, parella de Patricia Montero, amb qui contraurà matrimoni l'estiu que ve

La Moderna continua sent una peça clau a la sobretaula de TVE. Gràcies a ella, l'ens públic ha esdevingut més competitiu en una de les franges més disputades de la televisió. En vista dels bons resultats, l'objectiu és donar-li més visibilitat amb noves trames i personatges.

En aquest sentit, d'aquí a una mica, els seguidors de La Moderna donaran la benvinguda a nous personatges. Un serà Álex Adrover, que va saltar a la fama gràcies a la seva interpretació a Yo soy Bea. Precisament aquí va conèixer la seva actual parella, també actriu, amb qui es casarà el pròxim estiu.

El nou actor de La Moderna que es casarà d'aquí a uns mesos: Álex Adrover contraurà matrimoni amb Patricia Montero

La Moderna es troba immersa en la gravació de la seva segona temporada, després de la bona acollida que va tenir la seva estrena. Encara que va començar amb unes dades d'audiència molt modestes, a poc a poc ha guanyat seguidors. Fins i tot va batre el rècord el mes de gener passat amb l'emissió d'un doble capítol.

És per això que TVE ha decidit donar-li una segona oportunitat per continuar lluitant per un lloc a la sobretaula. Per això, s'hi incorporaran nous personatges que se sumaran als ja coneguts pels seguidors de la sèrie.

Posat d'Álex Adrover com a nou fitxatge de La Moderna de La 1
Álex Adrover arribarà pròximament a 'La Moderna' | RTVE

Álex Adrover serà un dels nous personatges de La Moderna que arribaran al famós i distingit local del Madrid de 1930. Encara es desconeix quin paper tindrà a la trama, però sí que se saben algunes coses sobre el passat de l'actor.

L'actor va saltar a la fama després de la seva participació a Yo soy Bea, on va encarnar l'actor principal de la sèrie d'èxit. Va ser allà on va conèixer Patricia Montero, que interpretava la famosa secretària.

"Aquestes llargues esperes entre seqüència i seqüència es van convertir en xerrades, rialles i confessions", va recordar Montero en una publicació a Instagram. "Al cap de poc temps, aquesta amistat es va convertir en amor i passió", va afegir.

Junts van iniciar una relació que suma més d'una dècada i dues filles en comú. Una relació que tots dos formalitzaran l'estiu que ve quan passin per l'altar. Una idea que els fa una il·lusió especial, ja que la pandèmia els va obligar a posposar l'enllaç fins a tres vegades.

"Ja tenim el lloc pagat, així que ja no ens queda cap altra", assegurava Álex Adrover a la catifa vermella dels Premis Forqué 2023. "No serà una boda tradicional", va avançar sobre el que serà un dia d'allò més especial per a ells.

El nou elenc de La Moderna

La Moderna ha apostat fort per la segona temporada i incorporarà grans figures molt conegudes de la pantalla petita. A Álex Adrover se li unirà Miguel Ángel Muñoz i Begoña Maestre.

Les pròximes setmanes, els seguidors de la sèrie de TVE coneixeran els nous personatges i el seu paper dins de la ficció. Per a l'actor no serà la primera sèrie ambientada al segle XX. El 2015 va fitxar per TVE per interpretar Salvador Montaner a la sèrie Seis hermanas, transcorreguda entre 1913 i 1916.

Álex Adrover sap molt bé què és treballar en una sèrie diària. Tot i això, en aquesta ocasió haurà hagut d'alternar les gravacions de La Moderna amb els preparatius del seu imminent enllaç amb Patricia Montero. Encara que va confessar tenir "gent darrere dels preparatius i això ens fa estar molt tranquils".

Sens dubte, tots dos travessen el millor moment tant a l'àmbit personal com professional. Els seus camins es van creuar a la famosa redacció de Bulevar 21 i, des de llavors, no s'han separat.

Ara, Adrover inicia una nova etapa professional després de ser confirmat com un dels nous personatges de La Moderna. Una notícia boníssima que posa el colofó a un any carregat de nous objectius.