Muntatge dels personatges de '4 estrellas', el logotip de la sèrie i un emoji de sorpresa
TELEVISIÓ

'4 estrellas' revela qui és el pare d'un dels personatges

'4 estrellas' deixarà bocabadats els espectadors amb aquesta revelació tan esperada, que canviarà moltes coses

4 estrellas  té en tensió els seus seguidors amb una trama molt important dels últims capítols. Però aquesta es resoldrà al capítol d'aquesta nit. Per fi es revelarà qui és el pare d'Ángel.

4 estrellas va incorporar aquest personatge fa uns dies i ara se sabrà si realment és fill de Ricardo Lasierra o no. Això és una cosa que està creant molta expectació a les xarxes, on els internautes estan fent apostes sobre si aquell és un més de la família.

4 estrellas descobreix aquesta nit el resultat de les proves d'ADN

4 estrellas, que ja està treballant en la seva segona temporada, ha aconseguit donar forma a una història molt interessant en els episodis més recents. I és que, per sorpresa, va aparèixer a escena Ángel, un jove que sospita que Ricardo, amic de la seva família, pot ser el seu vertader pare.

El clan Lasierra s'ha quedat impactat amb la possibilitat de tenir un altre membre, però cadascun dels seus integrants ha actuat de manera diferent. Mentre que Rita i Marta han subornat el noi perquè se'n vagi i no remogui les coses, Clara i Silvia volen conèixer la veritat. Per aquest motiu, les dues germanes han decidit sotmetre's a unes proves d'ADN i aquesta nit s'explicarà quins resultats han obtingut.

Sí, 4 estrellas revelarà a l'episodi d'aquesta nit si Ángel també és fill del patriarca. I aquest descobriment ha generat un gran enrenou a les xarxes, ja que els seguidors hi estan donant els seus punts de vista. Uns tenen clar que el resultat serà negatiu i uns altres pensen que serà positiu, malgrat que tots coincideixen a subratllar que, sigui com sigui, “s'embolicarà de debò”.

És clar, perquè si el noi no és fill, es posarà sobre la taula que ha provocat la incertesa simplement per diners. I si resulta que sí que és fill, s'obrirà un nou problema, ja que part de l'hotel familiar també serà seu. Per això, podria incorporar-se a la sèrie com a personatge fix.

Captura de '4 estrellas' amb els personatges seriosos de peu al menjador pendents d'un paper
'4 estrellas' revelarà avui el misteri de la paternitat del noi | RTVE

4 estrellas avui farà sortir de dubtes als seus fans sobre aquesta paternitat, que es complicarà més per un altre motiu. En concret, perquè Ricardo ha decidit tornar a Vera del Rey. Al capítol de demà dimecres serà quan aparegui alterant la vida de la seva exdona, la de les seves filles i també la d'Ángel, que decidirà què fer a partir de llavors.

Captura de '4 estrellas' amb Ricardo de peu parlant amb les filles i la dona
'4 estrellas' mostrarà que la tornada de Ricardo serà un autèntic huracà a Vera | RTVE

4 estrellas: més descobriments inesperats per aquesta setmana

4 estrellas farà aquests dies altres girs sorprenents a algunes trames. Així, per exemple, posarà en perill el matrimoni de Marta i Julio. Pel que sembla, no es troben al mateix punt respecte a intentar ser pares, per la qual cosa acabaran distanciats i posant terra pel mig.

A més, per a tristesa de molts fans, tot semblarà indicar que la relació entre Luz i Ainhoa no té tornarà a ser realitat. La jove Lasierra està tan destrossada per la ruptura i per veure la seva ex fent un petó a David, que no vol tornar a la feina. Però la seva exparella no ho permetrà, per la qual cosa optarà per marxar de Vera i no continuar fent mal a la dona que estima.

4 estrellas així mateix mostrarà que Menchu i Martínez volen donar una bona notícia a tothom, encara que els resultarà difícil fer-ho. Tot perquè la mare d'ell no vol l'empleada com a xicota del seu fill.

Situacions que mantindran els espectadors bocabadats i enganxats a la pantalla aquesta nit i demà. Sí, perquè aquesta setmana la sèrie no s'emetrà dijous, perquè el seu lloc serà ocupat pel nou programa de Mercedes Milá. Una decisió que ha estat molt criticada a les xarxes pels seguidors, que estan cansats que la ficció sigui sempre objecte de canvis.

Un matís important és que, en aquest cas, des de TVE s'ha indicat que tot és fruit d'una petició de la productora de 4 estrellas. I és que ha sol·licitat que el dia 7 no s'emeti, perquè va endarrerida en la gravació dels nous capítols.