Muntatge de '4 estrellas' amb Paula seria mirant a Diego d'esquena, el logo de la sèrie i interrogants

TELEVISIÓ

'4 estrellas' destapa quina decisió ha pres el matrimoni més famós de la sèrie

'4 estrellas' ha optat perquè els dos protagonistes aclareixin el camí que desitgen que prenguin les seves vides

4 estrellas està emetent uns capítols realment transcendentals per als seus personatges. I precisament dos s'enfronten ara a una tessitura difícil. En concret, han de decidir si continuar amb el seu matrimoni o prendre sempre camins separats.

4 estrellas ha mostrat que Paula i Diego estan travessant el seu pitjor moment, ja que estan separats des que va sortir a la llum la infidelitat d'ell amb Marta. Al capítol d'avui, el noi intentarà recuperar la seva dona. Això sí, d'acord amb el que s'ha vist a l'últim avanç, ella ja ha pres una determinació.

4 estrellas descobreix què passa amb Paula i Diego

4 estrellas té al disparador Rafael, perquè ha estat sospitós d'enganyar Rita i perquè ha sortit a la llum la veritat de la seva relació amb Paz. Però per a infidel, Diego, que, estant casat amb Paula, va viure una nit de passió amb Marta.

La sèrie de La 1 ha fet que aquesta deslleialtat arribi a les orelles de l'esposa de l'advocat, que l'ha fet fora de casa. Ell s'ha justificat dient que tot va passar quan ells travessaven una crisi, però ha mentit. Per error, la noia ha descobert que aquella es va produir abans dels conflictes entre ells, i per això li ha pegat una bufetada.

4 estrellas al capítol d'avui, com ha mostrat l'avanç, deixarà clar que l'advocat vol recuperar la seva dona. Per aquesta raó, una vegada més, demanarà quedar amb ella. I aquesta li donarà l'oportunitat de parlar seriosament a la terrassa de l'hotel.

En aquesta trobada, ell li afirmarà: “Sempre he sabut que series la dona de la meva vida”. I Paula, molt dolguda, li respondrà de manera contundent. Li dirà “I això de les banyes, sempre ho has sabut també o ha estat una cosa que t'ha passat de sobte?”.

Captura de '4 estrellas' amb Diego de braços plegats mirant a Paula seriosa amb camisa de dormir
'4 estrellas' farà que Diego intenti recuperar Paula una altra vegada | RTVE

Diego intentarà convèncer-la que l'estima de debò, però tornarà a quedar en evidència. Ho farà quan, parlant amb la seva dona, vegi passar Marta i no dubti a dirigir la seva mirada cap a ella. I és que aquest gest, que serà descobert per Paula, tindrà conseqüències.

En efecte, tot sembla indicar que la seva dona tornarà a emportar-se un revés, en entendre que el seu marit està enlluernat amb la jove Lasierra. Vaja, que es preveu que la seva postura sigui clara: acabar el matrimoni per sempre.

Captura de '4 estrellas' amb Marta i Diego sorpresos de perfil
'4 estrellas' evidenciarà que Diego no es pot treure Marta del cap | RTVE

4 estrellas: més determinacions importants que canviaran la trama

4 estrellas revelarà a partir d'avui unes altres postures d'alguns dels seus personatges que faran un gir a l'argument. Així, per exemple, Dani decidirà marxar de Vera després d'una conversa amb el seu pare. Se n'anirà perquè considera que Miguel encara el mira com una bestiola rara i que no entén ni els seus sentiments ni la seva manera de ser.

Plànol curt de Miguel Romaña, personatge de la sèrie '4 Estrelles' enfadat en un capítol de la sèrie
'4 estrellas' propiciarà que Miguel visqui un nou conflicte amb Dani | RTVE

I aquí no quedarà tot en 4 estrellas. Clara, que ha posat fi al seu flirteig amb Pedro, voldrà també que conclogui la relació entre Lucas i Sara, després de conèixer-ne el passat. Per això, explicarà el que ha passat a la seva filla i aquesta esclatarà en saber que té com a xicot un assetjador.

Per si no n'hi hagués prou, 4 estrellas mostrarà que Ainhoa discutirà amb el seu germà perquè ha sortit a la llum el cas complicat de Lucas. Per això, ella decidirà que no pot continuar vivint sota el mateix sostre que ells. I, per trobar consol, anirà a veure Luz, amb qui protagonitzarà un acostament, que deixarà clar que encara s'estimen i que la reconciliació és possible.

Sense oblidar que Rafael enfadarà moltíssim Rita, tant que el seu compromís estarà a la corda fluixa. Primer, per la seva relació amb Paz i, segon, perquè farà un petó a Eva.