Muntatge amb els personatges de '4 estrellas', el logotip de la sèrie i una persona pixelada
TELEVISIÓ

'4 estrellas' canvia de trama i juga amb el retorn d'un personatge fonamental

'4 estrellas' aquesta setmana girarà al voltant de la tronada d'aquesta figura, que aclariria molt el que està passant

4 estrellas té al davant una de les setmanes més interessants des que va començar a emetre's a La 1. Sí, perquè tindran lloc diferents situacions que deixaran bocabadats tots els espectadors.

En concret, en 4 estrellas cridarà poderosament l'atenció el gir inesperat que succeirà. S'anuncia la tornada d'una de les figures que apareix menys en pantalla, però de la qual es parla més. Els protagonistes així veuran alterada la seva vida amb el possible retorn de Ricardo, el patriarca de la família Lasierra.

4 estrellas impacta amb la tornada de Ricardo

4 estrellas, que ja està gravant una segona temporada plena de sorpreses, deixarà bocabadats els seus seguidors aquesta setmana. Tot perquè, tal com es va indicar en l'últim episodi, Ricardo ha anunciat Clara, Marta i Silvia, les seves tres filles, una cosa fascinant. Els ha revelat que té previst tornar a Vera del Rey.

La sèrie de La 1 jugarà així amb la tornada d'aquest personatge, interpretat per Antonio Resines. Una tornada que té com a objectiu que ell solucioni l'autèntica revolució que s'ha produït al clan. És clar, perquè ha aparegut a escena Ángel, un jove que sospita que aquell podria ser el seu pare.

4 estrellas ha provocat un desassossec increïble a espectadors i protagonistes amb aquest possible nou fill. Tota la família s'ha tornat a posar al disparador al poble i s'ha convertit en la riota de tothom. Per això el patriarca, per sorpresa, sembla que vol evitar més patiment als seus, hi acudirà per assumir la responsabilitat que li correspongui.

Antonio Resines amb les seves filles a la ficció de '4 estrellas' i la seva dona en unes escales
'4 estrellas' mostrarà que la tornada de Ricardo no serà acollida per tothom amb alegria | RTVE

Això sí, la seva tornada no deixarà indiferent ningú. Com es pot imaginar, la seva exdona no acceptarà de bon grat la notícia i rebutjarà completament tornar a veure'l. No en vol saber res, per tot el mal que li ha fet.

Les seves filles, però, es mostraran encantades amb el fet de retrobar-s'hi, saber com està i tornar a sentir el seu afecte. Silvia i Clara seran les més felices pel que passarà; Marta, no obstant això, es debatrà entre l'alegria i l'enuig. I és que entén la seva mare i tot allò que la seva presència pot significar per a ella.

4 estrellas: més sorpreses inesperades per als capítols d'aquesta setmana

4 estrellas, a més de la sorpresa per la notícia de la tornada del pare de la família Lasierra, té més girs preparats per als capítols d'aquesta setmana. Per exemple, que Julio i Marta es trobaran en una cruïlla. Parlaran i discutiran sobre la possibilitat de tornar a intentar ser pares, cosa que els portarà a esquerdar el seu matrimoni.

Tant és així que ella decidirà marxar de Vera durant una temporada. Optarà per allotjar-se en un balneari per intentar reflexionar sobre la seva vida i el camí que vol seguir amb la seva parella. I aquesta situació farà que ell es plantegi una determinació molt seriosa: deixar el municipi i marxar a viure a Madrid amb el seu germà.

Captura de '4 estrellas' amb Marta amb un jersei taronja per les espatlles
'4 estrellas' posarà Marta en una situació difícil | RTVE

4 estrellas igualment deixarà els espectadors perplexos i tristos pel rumb que prendrà la situació entre Luz i Ainhoa. Després de la ruptura, malgrat l'amor que es professen, la primera prendrà la decisió de deixar el restaurant per no patir al costat de la dona que estima. Però la seva postura comportarà que la xef es planti i opti per prendre mesures per no continuar ferint aquella.

Aquí no queda tot. Menchu avançarà en la seva relació amb Martínez i acceptarà conèixer la seva mare. Dona que ho posarà molt difícil a la jove, ja que no està disposada a permetre que la seva història d'amor continuï fent passos endavant.