Muntatge de '4 Estrellas' amb els personatges de cuina, el logotip de la sèrie i un emoji d'atracció

TELEVISIÓ

'4 estrellas' apuja la temperatura amb el retorn d'una de les parelles més estimades

'4 estrellas' ha avançat una imatge molt suggerent que deixa caure que els dos personatges cada cop estan més a prop

4 estrellas emetrà aquesta setmana dos únics capítols, a causa de la retransmissió de partits de futbol de la Copa del Rei. Però seran dos episodis molt intensos en què pujarà la temperatura. Bàsicament, perquè així s'ha deixat caure amb la imatge que s'ha filtrat i que sembla insinuar la passió reincident entre Luz i Ainhoa.

4 estrellas ha fet que tornin a deixar-se portar pels seus sentiments i que la seva reconciliació sembla molt possible. I això que David ha aparegut en escena per fastiguejar-ho tot. Això sí, ni ell aconseguirà que els seus sentiments no estiguin a flor de pell.

4 estrellas fa desbordar la passió entre Luz i Ainhoa

4 estrellas ha fet que la parella més estimada pels seus espectadors sigui la formada per Luz i Ainhoa. I és que la relació que han mantingut i mantenen aposta per un amor sincer, lleial, apassionat i ple de complicitat.

És veritat que la sèrie de TVE va decidir trencar aquesta parella, després que la possibilitat de tenir un fill es posés sobre la taula. Però, encara que la xef està sortint amb David i continua amb els seus plans de ser mare, res no ha canviat entre elles. Un exemple és que a l'últim episodi, es van tornar a deixar portar, van intimar i Ainhoa va arribar a reconèixer que havia recordat el que era de debò l'amor.

4 estrellas va fer que els seguidors estiguessin encantats amb la reconciliació de les noies, però es van emportar un desengany. Tot perquè el xicot d'aquella va aparèixer a Vera, disposat a fer una vida junts al poble. Ha deixat enrere la seva carrera i casa per començar un nou rumb allà i formar una família.

Un autèntic gerro d'aigua freda ha estat la presència d'ell per a les protagonistes de 4 estrellas. No obstant això, en els dos capítols d'aquesta setmana, es veurà que ni el jove podrà apaivagar els sentiments que hi ha entre elles.

Totes dues hauran de mantenir ocult el que va passar a casa de Luz. Tanmateix, el que van viure aquella nit els ha fet reviure emocions que tenen molt presents. I que tampoc no poden esborrar, malgrat que la jove Lasierra hagi decidit tornar a quedar amb la ginecòloga.

Bona mostra d'aquesta passió que no poden amagar és una imatge que s'ha filtrat de les dues que apujarà la temperatura de 4 estrellas. Sí, perquè hi apareixen juntes i intimant. Per això els seus fans estan encantats, perquè tot fa indicar que, finalment, es deixaran portar i que l'amor triomfarà.

Captura de '4 Estrellas' amb Luz i Ainhoa estirades al llit gairebé besant-se
'4 estrellas' ha avançat una escena força suggeridora entre Luz i Ainhoa | RTVE

Caldrà esperar per veure què passa. És clar, perquè hi ha seguidors de 4 estrellas que creuen que aquesta reconciliació es produirà realment, però d'altres consideren que tot serà fruit de la imaginació d'Ainhoa. Sí, que aquesta no pot oblidar el que va passar amb Luz i tornarà a somiar estar amb ella.

El que tenim molt clar és que el que passarà no deixarà indiferent ningú. Encara més, hi pot haver alguna sorpresa inesperada a l'últim moment. Així que caldrà estar molt atents.

4 estrellas té més plats forts per a aquesta setmana

4 estrellas, a més d'avançar en la relació de les joves, viurà més moments interessants aquesta setmana. D'una banda, es veurà que Rafael, que té a la corda fluixa la seva boda amb Rita, demanarà ajuda a Marta i Silvia. Els pregarà que l'ajudin a recuperar-la.

Captura de '4 estrellas' amb Rafael i Silvia asseguts al sofà seriosos
'4 estrellas' farà que Rafael busqui ajuda per continuar amb els seus plans de boda | RTVE

D'una altra banda, Javier, Martínez i Miguel es ficaran a la pell dels artistes que havien contractat per a un espectacle al Chelsea. Aquests patiran una intoxicació alimentària i ells els hauran de substituir, tot perquè Angelita pugui aconseguir diners per a un advocat.

Per si no n'hi hagués prou, es complicarà el quadrat amorós format per Marta, Tristán, Diego i Paula. Sense oblidar que Menchu organitzarà un comiat de soltera a Rita, on tot pot passar.