Pablo Iglesias parlant davant d'un micròfon amb cara d'enfadat i amb la mà dreta lleugerament aixecada
POLÍTICA

Pablo Iglesias se suma a les dures crítiques contra els Comuns

Podemos continua amb els seus atacs a Sumar, que ha obtingut un fatal resultat a Catalunya

Els d'ERC no són els únics que obren un període de reflexió intern. Els Comuns també i, per a ells, el risc és existencial.

Podemos va decidir rescabalar-se de la traïció de Yolanda Díaz i de l'abraçada de l'os de Sumar fent una política de terra cremada. Si jo no sobrevisc, Sumar tampoc no ho farà. La intenció de fons és aconseguir alguna parcel·la a l'espectre de l'esquerra, que tendeix de manera inexorable a devorar Sumar en benefici del PSOE.

Això va començar a les gallegues, amb un Pablo Iglesias que va arribar a demanar el vot per al BNG. Després, va continuar amb les basques, que explica l'espectacular creixement de Bildu. I, finalment, les catalanes, que han portat els Comuns el pitjor resultat de la seva història i amb una Yolanda Díaz desapareguda.

L'embolic del Hard Rock

De fet, ahir va sortir Pablo Echenique a fer sang. Sense dir res, va publicar un missatge amb els resultats que històricament ha obtingut el partit a Catalunya, tot mostrant que aquests són els pitjors. I ara Pablo Iglesias també s'ha sumat a les crítiques.

El líder espiritual de Podemos ha compartit un vídeo on Xavier Domènech, antic pes pesant de Podemos a Catalunya, critica l'estratègia dels Comuns.

Domènech - i Pablo Iglesias per extensió - critiquen la situació en què s'han quedat ara els Comuns. Els d'Albiach s'han negat al Hard Rock per acabar demanant un tripartit liderat pel partit que més ha pressionat per treure el Hard Rock endavant. “Un despropòsit”, conclou Domènech.

El cert és que ara el Hard Rock compta amb més de cent diputats al Parlament que recolzen el projecte. Amb el seu dur cop electoral i la posició de debilitat en què han quedat, serà clau seguir el discurs que ara tinguin els Comuns sobre el casino. Els hi va un tripartit.

Pel que fa a Podemos, la seva estratègia no ha canviat. Busquen a les europees una manera de ressuscitar i de donar un càrrec a Irene Montero. De moment, són a la part còmoda i fàcil, que és atacar Sumar.

➡️ Política

Més notícies: