Muntatge amb una foto de mig cos d'Anna Erra de fons i una foto de Xavier Rius amb les mans al cap
POLÍTICA

Anna Erra, la fractura definitiva

Xavier Rius analitza el currículum de la nova presidenta del Parlament

Anna Erra, la fractura definitiva

Anna Erra ja és la nova presidenta del Parlament de Catalunya. D'aquesta manera, la cambra catalana deixa enrere l'era Laura Borràs. Una Laura Borràs que ara ja té altres problemes, fins i tot dins del partit, Junts per Catalunya.

En aquest vídeo, Xavier Rius fa un repàs de la carrera política d'Anna Erra. La polèmica ha seguit la nova presidenta del Parlament en tota la seva trajectòria, des del seu lloc com a diputada o quan era alcaldessa de Vic.

Crucifixos a la plaça major de la localitat d'Osona, uns altaveus pels quals va estar denunciada o unes polèmiques declaracions al Parlament en són només uns exemples.

Més enllà d'aquests conflictes, el director d'E-Notícies també repassa algunes de les millors entrevistes i declaracions o el traspàs de poders amb la condemnada Laura Borrás.

Anna Erra va ser proclamada presidenta del Parlament la setmana passada i, el primer dia, ja va tenir una topada amb Ciutadans. Carlos Carrizosa, líder de la formació taronja, va demanar la paraula però Erra els ho va negar. Una altra cosa que va fer la nova segona autoritat de Catalunya va ser visitar Carles Puigdemont a Bélgica .

Tot això ho podeu veure al detall al vídeo de Xavier Rius al seu canal de Youtube .