Muntatge de Miguel Martínez amb un míting de Vox al fons
POLÍTICA

Comencen a saltar del vaixell de Valents

Un excandidat per Barcelona es passa a Vox

La concentració del vot a l'espai de la dreta ha accelerat la descomposició d'espais polítics com el de Ciutadans i el de Valents. La setmana passada assistirem a la fuga de Nacho Martín Blanco de Ciutadans al PP (encapçalarà les llistes dels populars a Barcelona) . I ara, un membre de la candidatura de Valents a Barcelona anuncia que deixa la formació per anar-se'n a Vox.

Es tracta de Miguel Martínez, conseller de districte de Sants Montjuïc per Valents. El partit de Santiago Abascal ha anunciat en les últimes hores el fitxatge de l'ideòleg i president de la Plataforma per Tabarnia, que a les últimes municipals va formar part de les llistes de Valents a Barcelona.

De Valents a Vox

Eva Parera va fitxar Miguel Martínez el 2021 com a revulsiu per preparar l'assalt a l'ajuntament de Barcelona i fer fora Ada Colau. El presentador del programa “L'Hora Dolça” de Dolça Catalunya va agafar llavors les regnes de la comunicació del partit. I a les municipals del passat 28-M va anar de número 8 a la llista que encapçalava Eva Parera i que no va aconseguir passar del 5% dels vots a cap districte de Barcelona.

Eva Parera en un míting de Valents amb les mans a la boca llançant petons al públic

El naufragi electoral de Valents ha motivat l'adéu de Miguel Martínez, que ara veu el partit de Santiago Abascal com un espai més útil: “Cal amb urgència un canvi a Espanya i només Vox ho pot garantir”. Martínez defineix Vox com “la millor alternativa per acabar amb Pedro Sánchez i el separatisme que han destrossat Espanya”. I com “l'opció més útil a nivell nacional i la que més projecció tindrà”.

Missatge de Vox als votants de Valents

El president de Vox a Barcelona, Joan Garriga, ha escenificat el fitxatge de Miguel Martínez amb un missatge clar: “Els exmilitants de Valents han entès que Vox és la millor alternativa per donar la batalla cultural i frenar el separatisme”.

Garriga ha estès la mà als votants de Valents perquè a les generals del 23-J apostin pel seu partit: “Vox és la força que més ha crescut electoralment, expandint la seva implantació territorial i demostrant ser el partit preferit per defensar les seves idees amb fermesa a tot Espanya”.