Muntatge d´un aparcament amb cotxes aparcat i un paper al vidre davanter d´un cotxe desenfocat

MOLT +

Es torna viral el missatge que han trobat en un cotxe mal aparcat a Catalunya

Un veí deixa un missatge en un cotxe mal aparcat, però és que no ha estat l'únic a queixar-se dels mals conductors

Molts són els conductors que senten ràbia quan intenten aparcar i no poden. I tot perquè hi ha un cotxe mal aparcat al mig de dos espais o simplement perquè ha aparcat tort, amb la impossibilitat d'aparcar al costat.

Doncs això és el que ha passat a un usuari de X. Però aquesta persona no s'ha quedat de braços plegats, sinó que s'ha atrevit a deixar-li un missatge.

Un missatge per a algú que fa les coses malament

Quan algú fa les coses malament, moltes vegades ens quedem mirant i no diem res. Però hi ha altres persones que no poden deixar passar el moment per dir-los com han de ser les coses.

I aquest ha estat el cas d'un usuari de X. Amb una foto de la part del vidre davanter del cotxe, ha ensenyat que ha deixat un missatge al conductor.

Aquest missatge dirigit al conductor diu: "Aquí hi caben dos cotxes! Gràcies per putejar els teus veïns". Afegint una cara somrient al final del missatge.

Tweet amb un missatge al vidre davanter d'un cotxe aparcat el 22 de març de 2024
El conductor estava mal aparcat | Twitter, @etfelicitofill

Tot i que a la foto no es veu com està aparcat aquest cotxe, segur que el missatge és per a una bona causa. I és que si fa efecte, aquesta persona s'ho pensarà millor en una altra ocasió a l'hora d'aparcar.

Com era evident, altres persones no han trigat a comentar aquest tweet. Majoritàriament, opinen que hauria d'haver fet una mica més perquè realment el conductor entengui el missatge. I aquesta cosa no és altra que ratllar-li el cotxe.

Un altre comentari mostra un altre conductor que no pensa en els altres

Un dels comentaris de l'anterior tweet esmentat, no ha dubtat a pujar una altra imatge d'un conductor que no és gens considerat.

I és que aquest cotxe blanc ocupa una plaça de minusvàlids a Igualada. Tot i que ha fet la intenció de no ocupar-la sencera, aparcant el màxim a la dreta possible, és evident que una persona amb cadira de rodes no podrà fer ús de la plaça.

Tweet amb un cotxe blanc mal aparcat en una plaça de minusvàlids el 22 de març de 2024
Aquest conductor no va ser gens considerat | Twitter, @RobertF46219113

Ocupant l'espai que una persona sense mobilitat necessita per poder seure a la cadira de rodes, el conductor d'aquest vehicle no ha tingut cap consideració per a qui ho necessita.

Segurament, la intenció d'aquest conductor era aparcar tan a prop com sigui possible de l'establiment que hagués d'anar o simplement per caminar menys.

➡️ Molt +

Més notícies: