Muntatge de fotos d'un TikTok de @los_chicaneros on apareix un pare tirant crispetes a sobre del sofà i desfent el llit a casa dels fills
MOLT +

El vídeo viral de TikTok de la reacció d'uns pares en visitar la casa dels seus fills

Al vídeo, els progenitors repeteixen sense cap mena d'objecció les conductes que els seus fills han tingut a casa durant anys

Quan t'independitzes de casa dels pares comences a prendre consciència de certs assumptes. L'ordre i la higiene comencen a ser elements clau per a una vida més o menys estructurada. Alhora, aprens que el menjar no es fa sol, que cal comprar-lo i que les escombraries tampoc desapareixen per art de màgia.

Una situació que han volgut il·lustrar 'Los Chicaneros', una popular família que a TikTok (@los_chicaneros) ja acumula prop de 12 milions de seguidors.

Als seus vídeos, reflecteixen amb molt d'humor algunes de les situacions quotidianes que pot viure qualsevol família. I en una de les seves darreres publicacions, podem veure una suposada venjança dels pares quan visiten la casa dels seus fills per primera vegada.

Quan els pares visiten la casa dels fills per primera vegada

L'arribada ja és tota una declaració d'intencions: sabates escampades per terra i jaquetes i complements a qualsevol lloc. Els fills observen resignats mentre arrepleguen ells les coses i s'adonen de com s'han invertit els papers. El desinterès a l'hora de mantenir nets els vidres del bany i el saqueig de menjar també fan acte de presència.

Muntatge de fotos d'un TikTok de @los_chicaneros on apareix un pare tirant la roba a terra mentre la filla fa cara d'incredulitat davant del que ha passat
Els pares tiren la galleda de roba a terra perquè sàpiguen què és el que se sent | TikTok, @los_chicaneros, e-noticies.cat

També, deixar petites porcions de menjar pel sofà és un altre dels malsons dels pares a l'hora de la neteja. Una cosa que els protagonistes d'aquest vídeo han volgut exemplificar exageradament menjant crispetes de manera poc ortodoxa. D'altra banda, un altre dels actes de venjança que veiem és com desfan el llit de qualsevol manera quan estava perfectament preparada.

Així mateix, la poca cura a l'hora de mantenir els vidres nets o deixar tasses brutes esperant que es renten soles són algunes de les pràctiques habituals dels fills a casa dels pares que els progenitors han volgut venjar. Tampoc podia faltar la de rentar una quantitat industrial de roba.

Repercussió i comentaris

El vídeo ha tingut un gran èxit viral amb més de 30 milions de reproduccions a l'hora d'escriure aquestes línies. A més a més, suma més d'1,6 milions de 'likes' i supera els 37.400 comentaris. Molts, aportant noves idees.

  • "Va faltar deixar la gerra de l'aigua buida dins de la nevera".

  • “Quina bona reflexió. Va faltar deixar engegada la llum per tot arreu”.

  • “Menjar al llit, l'aire tot el dia encès, la despesa de paper higiènic…”.

  • “Això no va ser una visita, va ser una venjança”.