El truc viral i definitiu per treure la pell del fuet d'un cop
La dona mostra com és capaç de pelar tot el fuet amb un senzill pas i el vídeo ja està arrasant a TikTok
Els gustos gastronòmics són plens de contrastos i de dualitats. La guerra entre aquells que prefereixen la truita espanyola amb ceba vs. els que els agrada més sense, n'és un bon exemple. Tot i això, se'ns sol oblidar una altra gran rivalitat d'un dels nostres productes més preuats: els amants del fuet també es distingeixen en dos.
D'una banda, els que se'l mengen tal qual, sense mitges tintes i fins i tot a mossegades (que semblen ser l'àmplia majoria). D'altra banda, aquells que necessiten treure la pell a l'embotit per poder-lo gaudir al 100%. Si ets d'aquest segon grup i et sols esgarrapar en aquesta àrdua tasca, estàs d'enhorabona.
Pelar tot el fuet d'un cop
Si el fuet no té una textura idònia i és massa dur o tou, el procés de pelar-lo es pot convertir en una autèntica tortura. La pell esfilagarsada, l'embotit ple de capes irregulars i la pèrdua de nervis són elements comuns en aquest tipus de situacions. No obstant això, hi ha un mètode la mar de senzill que segur que et farà estalviar temps i paciència en aquesta tasca.
La usuària @noeqc1 ha arrasat a TikTok explicant el mètode que fa servir per arrencar tota la pell d'una estirada i posant-ho a prova. Per demostrar l'eficàcia de les seves paraules, ella mateixa ensenya com s'ha d'executar. El truc és tan senzill com remullar el fuet amb aigua; sigui amb un drap humit o escampant l'aigua amb les mans.
“No cal donar-li una dutxa exagerada al fuet”, especifica. Tot seguit, ensenya com és capaç d'arrencar-li tota la pell després d'humitejar-ho: “Això és meravella pura. Li surt la pell d'un cop”.
Com a colofó, la 'tiktoker' mostra a càmera un bon grapat de fuets amb què ha dut a terme la tècnica divulgada. El vídeo ha estat tot un èxit a la plataforma amb més de 440.000 reproduccions i prop de 20.000 'likes'.
Debat als comentaris
La publicació també ha rebut gairebé 2.000 comentaris. La majoria es divideixen entre els que no donen crèdit a les persones que pelen el fuet i les que agradin el truc de la usuària.
“El fuet es menja amb pell i no ho discutiré amb ningú ?”.
“Jo soc de les de truita amb ceba i fuet amb pell jajaja”.
“Un bon fuet no es pela mai. Un tant per cent del seu sabor és a la flora microbiana que es crea a la pell quan fermenta”.
“A mi la pell del fuet no m'agrada gens. Gràcies per la informació”.
Més notícies: