Muntatge de fotos d´una taula decorada de Nadal i una noia celebrant amb rostre de felicitat i els braços enlaire; al costat, la captura de pantalla d'un tweet amb el contingut d'aquest borrós
MOLT +

El truc per triomfar als sopars d'empresa que acumula milers de m'agrada a X

La usuària @Umockmypain ha compartit la seva tècnica infal·lible per a aquest tipus d'esdeveniments tan comuns aquestes dates

S'acosten les dates nadalenques i, amb elles, els clàssics sopars d'empresa. Un esdeveniment canònic anual per a qualsevol empleat d'una companyia on descobreixes com són realment els nostres companys de feina. També veus els caps més simpàtics del normal i corres el seriós perill de llençar la teva reputació per terra si et passes amb els 'xupitos'.

N'hi ha que estan bregats en mil batalles i saben perfectament com batallar amb un escenari d'aquestes dimensions. Una d'aquestes persones és la usuària de X (abans Twitter) @Umockmypain , que tenia com a objectiu presentar-se elegant al sopar d'empresa. Per això, ha compartit un truc que assegura que és infal·lible per a l'ocasió.

Muntatge de fotos d'un plat sobre una taula, decorat de Nadal, i al costat la imatge d'una noia amb cara de sorpresa
Com anar ben arreglada al sopar d'empresa? | Getty Images de Muenz, DAPA Images, e-noticies.cat

El truc per anar maca al sopar d'empresa

La jugada que duu a terme la protagonista sembla tan senzilla com efectiva. Tenint en compte que aquell dia veuràs a la feina les mateixes persones amb qui soparàs, la gràcia del truc és en els contrastos. Cosa que aconsegueix marcant molt la diferència entre el look laboral del matí i l'estil més elegant del sopar.

"El meu truc per anar maca al sopar de la feina és estar fet un fàstic al matí a l'oficina", escriu la usuària. Una tècnica que fa que, arreglant-te una mica, marquis una gran diferència.

La publicació ha tingut un gran èxit entre els usuaris, ja que alguns s'han sentit molt identificats. Bona prova és que el tuit suma prop d'1 milió d'impressions, a més de 25.000 'm'agrada' i desenes de comentaris. Cada un més divertit.

Muntatge de fotos d'un tweet de l'usuari 'Umockmypain' parlant dels sopars d'empresa de Nadal i les respostes gracioses que ha rebut
Alguns dels comentaris de la publicació | Twitter, @Umockmypain, e-noticies.cat

Més consells per a sopars d'empresa

No t'encasellis . No et quedis enganxat a una sola conversa com si fossis un imant de nevera, participa de diverses xerrades per no quedar-te despenjat. Recorda, la clau és participar-hi però no gaire.

Mesura les teves paraules i ull amb ser pilota. Si decideixes llançar un complert, fes-ho sincer i específic. Evita elogis generals que sonin com si estiguessis recitant un manual d'autoajuda.

Risc 0 . Per molt que la gent al teu voltant es vingui a dalt, recorda que són els teus companys de feina. Els hauràs de veure de dilluns a divendres, així que frena quan els altres accelerin i evita convertir-te en la riota de l'oficina.