Muntatge de fotos de pla curt de la tiktoker @xiquetamontgat a l'interior d'una cafeteria parlant sobre un truc del cafè
MOLT +

El truc d'un bar de Barcelona per fer el millor cafè que s'ha fet viral

Elaborar un cafè perfecte no és fàcil i ara expliquen un dels trucs infal·libles per aconseguir-ho en un bar

Quan no saps sobre un tema és molt agosarat parlar. De fet, hi ha persones que són especialistes a parlar sense saber. Però, per sort, no hi ha res com trobar-te amb persones professionals

.

Cada sector i professió tenen el seu truc. El de barista, també. Una barista ha compartit al seu perfil de X un truc que, segurament, molts amants del cafè desconeguin.

Es tracta de la posició de les tasses del cafè a sobre de la màquina. Higiènicament, sembla que el més correcte seria posar-les de cap per avall. Però, cafeterament, la posició correcta és just al revés.

Per què? Doncs per la temperatura. En estar cara amunt les tasses agafen calor per la base d'aquesta. D'aquesta manera, si se serveix un cafè, interessa que la tassa estigui calenta.

El secret d'un cafè a bona temperatura

Això sí, que no cremi el client. Per contra, no interessa que la persona que el begui es cremi els llavis. Per això sempre és preferible escalfar-la per la base.

Al vídeo, la professional assegura que si vas a un bar i veus les tasses de panxa enlaire és bon senyal.

És senyal que, com a mínim, ha rebut alguna formació. I sap preparar-te un cafè en condicions. És clar que parlar és gratis.

Però fer-ho sense coneixement de causa és un atreviment. Ja saps, si ets amant del cafè, ara ja tens entreteniment. Els bars també emeten comunicació no verbal.

La posició de les tasses sobre les màquines en són un exemple. No perdis detall.

Muntatge de fotos de pla curt de la tiktoker @xiquetamontgat a l'interior d'una cafeteria parlant sobre un truc del cafè

Els cafès més populars que podeu demanar en un bar

Hi ha nombrosos tipus de cafè, i la varietat pot dependre de diversos factors. Com la preparació, els ingredients addicionals, el mètode delaboració i la regió de cultiu dels grans. Aquí tens alguns tipus de cafè populars:

  • Espresso: Un cafè concentrat fet en forçar aigua calenta a través de grans de cafè finament mòlts.
  • Americà : S'obté diluint un espresso amb aigua calenta, resultant en una beguda similar al cafè filtrat.
  • Cafè filtrat o degoteig : Cafè elaborat en passar aigua calenta a través de grans de cafè mòlts en un filtre.
  • Tallat : Un espresso al qual s'hi afegeix una petita quantitat de llet.
  • Cafè amb llet : Meitat cafè i meitat llet vaporitzada.
  • Latte : Cafè amb llet al qual s'hi afegeix una capa d'escuma de llet vaporitzada.
  • Cappuccino : Terços iguals d'espresso, llet vaporitzada i escuma de llet.
  • Macchiato : Espresso amb una petita quantitat de llet o escuma de llet.
➡️ Molt +

Més notícies: