Muntatge de fotos del tiktoker @fitfoodmania a l'interior d'un Mercadona i tres productes del supermercat esmentat amb un plànol general d'una botiga de fons
MOLT +

Els 3 productes de Mercadona barats i sans ‘per a ganduls’ que et facilitaran la vida

Jesús Buenavida és expert en recomanacions de productes de supermercats, ara n'ha recomanat tres de Mercadona

L'apogeu de creadors de contingut relacionats amb el món de l'alimentació s'ha incrementat gràcies a TikTok. En aquesta xarxa social, una de les personalitats relacionades amb la nutrició pensada per a l'activitat física, és Jesús Buenavida. Gràcies als seus vídeos a la plataforma xinesa i a Instagram, ja acumula més d'un milió de seguidors i promet continuar pujant.

Especialment virals són els seus vídeos a supermercats, on aconsella i desaconsella productes constantment. A Mercadona ja l'hem pogut veure enfonsant suposats plats saludables o recomanant productes per als més ganduls. Doncs, seguint aquesta línia, en una de les seves darreres publicacions el podem veure analitzant 3 articles molt interessants per a aquells que no tinguin massa habilitat cuinant.

Mercadona i els seus articles ‘per a ganduls’: escalfar i menjar

El primer plat que destaca el professional de l'alimentació és un risotto per escalfar al microones. Format per arròs, aigua, bolets i formatge, aquest producte conté 136 calories cada 100 grams i té un cost de 2 €. Un fet que el converteix en un producte interessant per aquells que només vulguin invertir 5 minuts a escalfar i mantenir un bon to físic.

Muntatge de fotos del tiktoker @fitfoodmania a l'interior d'un Mercadona ensenyant tres productes del supermercat esmentat
El risotto al microones, la primera recomanació | TikTok, @fitfoodmania, e-noticies.cat

La segona recomanació són uns nyoquis amb formatge: “El principal ingredient és la patata, però va acompanyat de ricotta, gorgonzola i edam”, diu Buenavida. Concretament, es tracta d'un plat de 144 calories cada 100 grams i que s'escalfa en 2 minuts (8 a ‘airfryer’ si els vols cruixents). Per acabar, el seu preu és d'1,90 €.

I quina millor manera de combinar aquests dos plats que amb una salsa? Aquest és precisament el tercer i darrer suggeriment del protagonista. “Tomàquet, ceba, carabassó i pebrot amb oli d'oliva verge extra”, explica comentant els ingredients. Un acompanyant que consta de 92 calories cada 100 grams i val 1,30 €.

Mercadona suscita diverses opinions

El vídeo ha suscitat un gran interès a TikTok. N'és una bona prova les més de 530.000 reproduccions que té, a més de 22.000 ‘likes’ i 130 comentaris.

  • “Aquesta bossa de risotto és el descobriment més gran de la meva vida. Arribes de la feina, llences la bossa al micro i en 5 min estàs menjant”.
  • “La fregida de samfaina porta sucre per un tub”.

  • “Sort que està subtitulat que ràpid parla jaja”.

  • “Fes-ho en altres súpers, si us plau, que Mercadona ja és classe alta 😂”.