Establiment de Mercadona amb una dona tapant-se la boca amb cara de sorpresa
MOLT +

El tiquet viral de Mercadona de què tothom parla: fixa't en el que han pagat

Un tiquet de Mercadona s'ha tornat viral a les xarxes socials després de mostrar el que s'ha gastat una parella al supermercat

A les últimes hores, un inusual tiquet de compra s'ha convertit en el centre d'atenció a les xarxes socials. Tot sota una ironia molt còmica, un vídeo compartit per l'usuari @intularapla ha deixat els internautes atònits i entre rialles.

Un tiquet interminable de Mercadona

Al vídeo, es pot veure un extens tiquet de compra del conegut supermercatMercadona, provinent d'un dels seus establiments a Andújar.

La història comença amb un comentari jocós de l'usuari: "La meva parella: Comprarem 4 cosetes per picar aquesta nit. També la meva parella:" i posteriorment ha compartit el vídeo.

El que segueix és una desfilada interminable de productes, entre els quals destaquen les delícies típiques nadalenques com ara bombons, carbó dolç, torrons i una varietat d'elements festius. També es pot observar una gran quantitat d'aliments i elements quotidians.

Tot fa indicar que els compradors han realitzat les compres nadalenques en gran. Amb aquesta compra, es pot deduir que no els faltarà res per gaudir d'aquestes dates assenyalades.

El que realment ha deixat els espectadors bocabadats és el total del tiquet: 1020,80 euros, una xifra que frega el salari mínim interprofessional. Sembla que aquesta compra monumental estava destinada a celebrar les festivitats nadalenques amb magnificència, amb una selecció generosa de productes tant quotidians com propis de la temporada.

Els comentaris a les xarxes socials

Les xarxes socials no han trigat a fer-se ressò d'aquest succés inusual, compartint el vídeo de manera massiva. La viralització ha estat ràpida i els comentaris irònics i humorístics no s'han fet esperar.

Entre els usuaris sorpresos, alguns han deixat comentaris creatius:

  • "Si enrotlles bé aquest tiquet, tindràs paper higiènic de sobres per a la propera pandèmia. De res."
  • "Això, això... És la llista de la compra o l'inventari del supermercat?"
  • "Sou cinc-cents a casa??"
  • "Que content es posaria el propietari de Mercadona"

Aquests comentaris reflecteixen la sorpresa i l'humor amb què la comunitat de X ha rebut aquest extravagant tiquet de compra. La creativitat no té límits, i les ocurrències sobre la longitud del tiquet i la quantitat de productes adquirits s'han tornat moneda corrent als comentaris.