Muntatge de dues fotos de la tiktoker Noemi Hopper, extretes d'un TikTok on parla de com aconsegueix assolir ella els propòsits de Cap d'Any
MOLT +

Una tiktoker t'explica la clau per aconseguir tots els propòsits l'any que ve

Si vols que es compleixin els teus somnis i els teus propòsits d'Any Nou, segueix els consells que et dona Noemí Hopper a TikTok

Amb l'arribada d'un nou any és molt habitual marcar-se nous propòsits. Alguns acostumen a ser més fàcils d'aconseguir i només necessiten voluntat, com apuntar-se al gimnàs. Tot i això, en d'altres solem necessitar que les constel·lacions s'alineïn i un cop de sort.

D'aconseguir tot el que et proposes en sap molt la tiktoker Noemí Hopper. Una actriu espanyola que viu als Estats Units amb la seva parella i el perfil de la qual a TikTok té més d'un milió de seguidors.

En un dels seus darrers vídeos, Noemí ha volgut compartir el secret del seu èxit. Assegura que és més fàcil del que creus i només has de seguir els seus consells.
Si al 2024 vols que es compleixin tots els teus objectius, pren nota de les seves indicacions i posa't mans a l'obra.

Muntatge de fotos de la tiktoker Noemi Hopper i, al costat, un cartell que mostra l'any 2024
Un vision board és el teu aliat per assolir els teus objectius el 2024 | Getty Images, TikTok, @NoemiHopper, e-noticies.cat

Un vision board i una intenció

La tiktoker comenta al seu vídeo que ella era molt escèptica amb aquest tipus de rituals, però que és una prova vivent que dona resultat. Fa tres anys va fer el seu primer vision board i els seus propòsits es van començar a complir al mes i mig.

Noemí compartia pis amb cinc persones a Madrid i somiava amb millorar el seu anglès, anar a Los Angeles, aprendre a conduir i tenir parella. A la meitat de la pandèmia va viatjar, va conèixer el seu promès, que és nord-americà, i es va treure el carnet de conduir.

En veure que tot el que havia demanat en aquell vision board s'havia complert, va decidir fer-ne un altre. En aquesta ocasió volia augmentar el nombre de seguidors a TikTok, treballar com a actriu, fer amigues a Miami i aconseguir la seva green card.

Al cap de poc temps li va sorgir un paper en una sèrie de Disney+, es va fer amiga de les seves companyes i va aconseguir tenir 300.000 seguidors.

Això la va animar a fer un nou vision board amb què volia sentir-se còmoda conduint i anar a Positano. Ara condueix el seu propi Tesla i la seva parella li va demanar matrimoni a aquesta regió d'Itàlia.

Tan fàcil com creure en els teus somnis

Perquè ningú no posi en dubte que és veritat el que explica, la Noemí mostra els seus antics vision boards al vídeo. Es tracta d'uns panells amb fotos de tot allò que volia aconseguir. Davant d'aquestes proves, els internautes no han dubtat a preguntar a l'actriu com fer el seu propi vision board.

“Es pot arrencar en qualsevol moment o cal esperar el 2024?”, pregunta una usuària. “El vision board ha de ser en paper o pot ser en línia?”, comenta una altra. Jo per si de cas ja m'he fet el meu al Canva, creueu els dits!