Fotomuntatge de Pablo Iglesias amb una emoticona de sorpresa i un bar de fons

MOLT +

Aquesta és la surrealista carta de begudes del nou bar de Pablo Iglesias

Polèmica amb la carta de begudes de la Taverna Garibaldi de Madrid, el nou bar de l'exvicepresident del govern Pablo Iglesias

L'obertura de la Taverna Garibaldi, el nou bar de Pablo Iglesias, encara porta cua. El nou negoci del madrileny, situat al número 8 del carrer Ave María de la capital espanyola, ha obert les portes aquest dimarts 19 de març.

Aquest dilluns passat, van causar molt d'enrenou les primeres imatges de Pablo Iglesias a l'interior del bar. En elles, apareixia l'exlíder de la formació morada visiblement nerviós i assecant uns coberts. Aquestes van ser les seves primeres paraules com a hostaler:

"Aquí estem, donant un cop de mà i eixugant uns coberts. Estic una mica nerviós perquè les estrenes sempre són difícils, però bé és un dia bonic. El gruix de la feina el porten altres companys, però avui calia donar un cop de mà perquè és la inauguració", va manifestar.

"Ja demà obrim al públic i, en fi, molta il·lusió. Han trucat unes senyores per reservar, i he agafat jo el telèfon, els he pres nota i m'han reconegut", va concloure Pablo Iglesias. A més, en el vídeo també va anunciar que la taverna tindrà un tirador de Voll Damm.

Imatge de Pablo Iglesias al seu nou bar
Primeres imatges de Pablo Iglesias al seu nou bar. | Twitter, @Garibaldi_28012

La surrealista carta de begudes del nou local de Pablo Iglesias

Una de les coses que més ha cridat l'atenció del nou local de Pablo Iglesias és la seva carta de begudes. Cadascuna de les begudes que s'ofereixen a l'establiment de l'exvicepresident del govern espanyol ret homenatge a personatges de l'esquerra revolucionària.

El Fidel Mojito, el Ché Daiquiri, el Mandela Zulú, el Gramsci Negroni, el Passionaria Puerto de Valencia o el Durruti Dry Martini són alguns dels còctels. Una carta de begudes que ha revolucionat els ciutadans i que, fins i tot, ha provocat que el bar de Pablo Iglesias rebés serioses amenaces.

El còctel de la discòrdia ha estat el Durruti Dry Martini, el qual han demanat que es retiri de la carta. I és que tal com ha informat El Nacional, un grup anarquista hauria fet pintades a la façana de la Taverna Garibaldi. El grup ha exigit que retirin la beguda o "passaran a l'acció".

José Buenaventura Durruti va ser un sindicalista i revolucionari anarquista i una de les figures més destacades de l'anarquisme espanyol i de l'organització sindical CNT.

➡️ Molt +

Més notícies: