Imatge de Jesulín d'Umbrique amb un cercle amb una imatge del restaurant ''El Sombrero de tres picos'' davant un fons de Cadis
MOLT +

El restaurant on va treballar Jesulín de Ubrique a Cadis: el vi costa 75 euros

Jesulín de Ubrique va estar treballant a l'establiment ''El Barret de Tres Picos'' com a ajudant de cuina per preparar-se per al concurs de 'Masterchef'

Jesulín de Ubriqueva sobresortir a la darrera edició de MasterChef gràcies als seus aprenentatges en un restaurant de Cadis, on va treballar durant gairebé dos mesos. Ubicat a Arcs de la Frontera, El Barret de Tres Pics va ser el lloc on el torero es va preparar per participar en el concurs. En aquest establiment reconegut, l'experiència culinària es complementa amb una oferta de vins que inclou opcions a 75 euros.

Captura de 'MasterChef Celebrity' amb Jesulín de Ubrique i Toñi Moreno durant l'expulsió
Jesulín de Ubrique va ser un dels participants de la darrera edició de Masterchef | Atresmedia

Jesulín de Ubrique va tenir clara la seva elecció. L'establiment, fundat a la dècada dels setanta, ha experimentat una evolució sota la direcció dels hostalers Pablo Vicuña i Cecilio Mambrilla. Tots dos han impregnat l'espai amb una essència que fusiona la riquesa de la tradició culinària amb tocs contemporanis.

L'amalgama de sabors i estils a la seva oferta gastronòmica va atrapar l'atenció d'Ubrique quan va decidir posar les mans a les paelles. Entre els suggeriments del xef, destaquen ‘Sabors del Mediterrani’ amb les carns més selectes de la carta. Un altre suggeriment serien les alternatives veganes, que reflecteixen la diversitat d'influències presents.

El vi del restaurant on va treballar Jesulín de Ubrique

La carta és un passeig gastronòmic per la rica cultura mediterrània. Aquesta comença amb fresques amanides amb un preu inicial de 8,50 €, i culmina amb postres casolanes, totes disponibles a un preu uniforme de 5,50 €. Els protagonistes del menú són els mariscs, els peixos i les carns a la brasa, que es combinen per oferir una experiència culinària completa.

Imatge de la carta de vins d'un restaurant on destaca el vi tarbener a 75 euros
El vi més selecte de l'establiment és el Taberner nº1 | restaurante el sombrero de tres picos

El restaurant d'elecció de Jesulín de Ubrique ofereix una selecció destacada de vins que reflecteix la riquesa vinícola de Cadis. L'opció més exclusiva d'aquest vi és l'ampolla de Tarbener número 1, que s'ofereix per 75 euros.

A la secció de marisc, l'oferta és àmplia i temptadora, incloent-hi des de les zamburiñas, a 3,50 € la unitat, fins als Llagostins de Sant Lúcar de la regió. Aquesta darrera opció és especialment atractiva per als amants dels mariscs, ja que poden gaudir d'una generosa ració per 25 euros.

Els peixos ofereixen una varietat que captura l'essència del llac Arcos i dels voltants, en oferir peix provinent de les costes de Cadis. Des d'un senzill bacallà a l'allioli de julivert fins a una suculenta ventresca de tonyina vermella, cada opció reflecteix l'autenticitat del sud del país.

Jesulín de Ubrique: les ofertes del local que el va ajudar abans de ‘MasterChef’

Per acabar, la secció de carns a la brasa ofereix opcions per a tots els gustos. Els comensals es podran delectar amb eleccions informals, com l'hamburguesa de retinta per 12 euros, o explorar una proposta més refinada, amb el llom de vaca jersei per 65 € el quilo.

I, per descomptat, quina millor manera d'acompanyar aquest menjar amb un bon vi fruit de les terres de Cadis. L'establiment presenta una àmplia varietat, des de copes de vi a 3,00 € que abasten des dels blancs frescos fins als negres robustos. Per a aquells paladars que busquen una experiència més completa, El Barret de Tres Picos ofereix l'ampolla de Tarbener Número 1 per 75 euros.

La reputació del mateix queda palesa en la seva puntuació de 4 sobre 5 a TripAdvisor. Les ressenyes ressalten la qualitat del menjar, les vistes a la vora del llac que dona nom a la localitat i l'àmplia varietat. L'horari, de dimarts a diumenge, des de les 12 h del migdia fins al tancament, subratlla la filosofia de l'establiment: l'experiència mai no pot estar limitada pel temps.