Kiko Rivera sobre un fons de Sevilla ia la dreta un cercle amb l'interior del restaurant El Traga
MOLT +

El restaurant de Sevilla on trobar-te Kiko Rivera avui celebrant el seu aniversari

El Traga de Sevilla, que ha conquerit el paladar de Kiko Rivera en nombroses ocasions, està especialitzat en plats andalusos tradicionals


Sevilla podria convertir-se en l'epicentre de les celebracions avui en ser l'aniversari de Kiko Rivera. El fill d'Isabel Pantoja podria estar preparant-se per celebrar els seus quaranta anys al restaurant Traga, on ha estat vist en nombroses ocasions en companyia. El DJ sembla estar encantant amb aquest establiment, que destaca per la seva oferta gastronòmica de plats tradicionals andalusos amb un toc innovador.

Primer pla de Kiko Rivera somrient amb una boina a la premiere d''El corazón de Sergio Ramos'

El Traga ha estat testimoni de nombrosos esdeveniments destacats en el passat a la vida de Kiko Rivera. Aquest establiment és considerat un dels llocs capdavanters de la capital i va ser escollit per al bateig de Carlota, la filla de Kiko Rivera i Irene Rosales. Antigament conegut per ser un lloc de guitarres i buleries, va experimentar una transformació en la seva decoració per fer-ho el lloc que és avui dia, sense perdre la seva essència musical.

Amb un preu mitjà de 30 euros per persona, Traga ofereix una experiència gastronòmica sense més pretensions. Segons informa la revista Cor, el preu de dinar per a aquest banquet especial podria rondar els 70 euros per persona.

Kiko Rivera és un amant de tota la cuina amb essència andalusa

El Traga té les seves arrels a la mítica taverna que solia regentar Vicente 'El Traga'. Aquest era un lloc freqüentat per artistes i figures del pla internacional, cosa que contrasta notablement amb la seva imatge actual. L'equip darrere de Traga com a objectiu principal agafar inspiració de la rica tradició gastronòmica andalusa i reinterpretar-la en una cuina d'autor.

La seva senya d'identitat és l'equilibri entre la cuina moderna i la tradició, cosa que es reflecteix a la carta, que, encara que no gaire extensa, ofereix una gran varietat. El plat més car del menú és la presa ibèrica amb crema de whisky, per 22 euros, cosa que deixa clar que no és un lloc excessivament car. Altres plats destacats són les textures de carabassa banyades en llet de coco o els tacs de parmesà acompanyats de tàrtar de vedella, que ronden els 15 euros.

Per a aquells que prefereixin opcions més econòmiques, Traga ofereix el con de formatge papai amb compota de pera o la torra de tonyina vermella salvatge per 10 euros. Pel que fa a les postres destaquen el pastís de formatge i la torrija de brioix, amb un preu de 7,50 € cadascun.

El restaurant favorit de Kiko Rivera és molt popular entre la gent sevillana

El lloc és molt popular entre la població sevillana, amb una puntuació de 4,50 a TripAdvisor i més de 2000 opinions. La gent destaca que el lloc està renovat i modern, però que continua amb la mateixa essència que els va enamorar abans. No seria estrany que Kiko Rivera, un sevillà de tota la vida, es decideixi per un lloc com aquest per celebrar una data tan important com és el seu 40è aniversari.

➡️ Molt +

Més notícies: