Sara Carbonero en una premiere i en un cercle una taula d'un esdeveniment amb cadires vermelles

MOLT +

El restaurant on Sara Carbonero té sala i taula reservada tot l'any

Sara Carbonero disposa d'un racó exclusiu al seu poble de tota la vida, a Corral d'Almaguer, a Toledo, al restaurant El Patas

Al poble de Corral d'Almaguer, a Toledo, hi ha un lloc molt especial que fa bategar el cor de Sara Carbonero. Al conegut restaurant El Patas, la famosa periodista té el seu propi racó exclusiu, on se li ofereix un tracte privilegiat i on compta amb taula reservada tot l'any. Aquest s'ha convertit en un refugi per a Sara Carbonero, que hi troba el lloc perfecte del seu poble natal.

En aquest racó especial, Sara Carbonero solia compartir moments íntims amb el seu exespòs, Iker Casillas. Tot i això, després de la seva separació, ara cadascú gaudeix d'aquest lloc per separat, sent Sara qui ve moltes més vegades. A El Patas, ella té un altar particular on se sent com a casa seva.

Muntatge de fotos en primer pla d'Iker Casillas i Sara Carbonero mirant a càmera amb un somriure
Sara Carbonero i Iker Casillas solien venir a aquest lloc | GTRES, e-noticies.cat

Aquesta és la segona casa de Sara Carbonero

Reservat en una part discreta del restaurant, aquí és on Sara Carbonero i la seva família celebren els moments més significatius de la vida. Per accedir a aquest espai, primer s'ingressa a un ampli saló i després a una sala més íntima separada per una porta corredissa.

El plat estrella del lloc és l'espatlla de xai, el favorit indiscutible de Carbonero, que sempre el tria quan menja en aquest lloc tan especial per a ella. Quan s'acosta a l'espai, també es demana paté i un bon vi de la seva terra.

Imatge d´un restaurant en un esdeveniment de casament amb decoració vermella i blanca
En aquest restaurant també fan celebracions | Restaurante El Patas

El Patas és un dels llocs més populars del petit poble. És més que un simple restaurant, ja que també és un hotel i un gran saló on se celebren esdeveniments i celebracions, com a casaments. Obre cada dia al migdia per a dinars i, des de fa uns mesos, també per a sopars, però només en períodes de vacances oa l'estiu.

El lloc favorit de Sara Carbonero també celebra esdeveniments

També celebren festes especials i tematitzades. La més especial i cridanera de totes se celebra en uns dies, el 12 de març, i és el Dia del Gorrino. En aquest es comença a servir menjar procedent d'aquest animal des de les 9 del matí i prometen estar ''fins que el cos aguanti''.

No seria estrany veure Sara Carbonero i la seva família gaudir d'aquesta festivitat.

➡️ Molt +

Més notícies: