Pilar Rubio i Sergio Ramos sobre un fons de Madrid ia la seva dreta una rodona vermella i dins un ou blau amb una mena de beguda dins

MOLT +

El restaurant preferit de Sergio Ramos i Pilar Rubio a Madrid: plats a 15 euros

El Street XO, que ha captivat Sergio Ramos i Pilar Rubio, és un restaurant que està especialitzat al menjar internacional innovador

El StreetXo, conegut per la seva cuina internacional innovadora, s'ha convertit en el lloc predilecte de Sergio Ramos i Pilar Rubio. Aquest restaurant, que té seus arreu del món, ofereix mossegades úniques i creatives a preus assequibles, des dels 15 euros. La seva proposta gastronòmica ha conquerit no només el paladar de la parella, sinó també el de nombrosos comensals.

Sergio Ramos i Pilar Rubio, la coneguda parella de l'àmbit de l'entreteniment i l'esport, van posar de manifest el seu amor en celebrar l'onzè aniversari al restaurant. El restaurant, conegut per cuina internacional d'avantguarda, és l'epicentre de la creativitat culinària del conegut xef Dabiz Muñoz. No és la primera vegada que la parella tria aquest lloc per commemorar ocasions especials.

Pilar Rubio, fidel al seu costum de compartir moments significatius amb els seus seguidors a les xarxes socials, va immortalitzar la vetllada en una publicació que no va passar gens desapercebuda. La imatge, compartida amb la seva àmplia audiència, va generar una onada de comentaris i reaccions. Això va fer destacar una vegada més la influència que exerceixen tant la parella com el restaurant a l'escena madrilenya.

Fusions de totes les parts del món, així és el restaurant preferit de Sergio Ramos i Pilar Rubio

StreetXo es distingeix pel seu enfocament revolucionari cap a la gastronomia. Busca descontextualitzar-se de qualsevol mena de cuina tradicional per fusionar influències de tot el món en un festival de carrer de sabors, com dicta la seva web. Al capdavant d'aquest projecte hi ha Dabiz Muñoz, amb tres premis al millor xef del món i un total de quatre estrelles Michelin.

La proposta culinària del lloc és una combinació de menjar de carrer de tots els racons del planeta, introduint tècniques de l'alta gastronomia. Amb una carta reduïda, però impactant, el restaurant ofereix 21 plats que desperten l'interès per la fusió de diferents llocs del món. Entre ells, destaquen creacions com la lasanya coreana amb vaca vella, el ramen japonès amb foie-gras o el wonton fregit de xistorra d'Arbizu, amb preus des dels 14 euros.

Una de les especialitats emblemàtiques seria, sens dubte, ‘Les croquetes de la Pedroche’, una creació que ret homenatge a la dona del xef. Aquestes, que estan farcides de sashimi de tonyina fusionada amb té japonès, tenen un preu de 19 euros. Qui vulgui continuar guiant-se pels plats “de la Pedroche” pot continuar amb el Brioix de crema de vainilla de Madagascar i ras el Hanout, batejat amb el mateix nom.

Els còctels també són una part essencial d'aquest lloc, ja que tenen una elecció que desperta la curiositat. Des de l'intrigant Ou de la Pedroche fins a l'estimulant DiverXo Líquid Madrizz, cada opció ofereix una explosió de sabors molt diferents entre si. Per als amants del clàssic, el Kyoto Macha ofereix una volta de rosca al tradicional gintònic, incorporant el sabor d'aquest te japonès.

El lloc té una puntuació de 4,5 a TripAdvisor i gairebé 5000 opinions. Els comensals destaquen que és una experiència única i que la recomanarien a qualsevol amic. Possiblement, el mateix van fer Sergio Ramos i Pilar Rubio i és per això que cada cop ha guanyat més popularitat.