Imatge de fons del xef Dabiz Muñoz amb una altra imatge d'una paella de la Casa Carmela i una imatge del mateix restaurant desenfocada

MOLT +

El restaurant amb la paella preferida de Dabiz Muñoz, ideal per anar durant les Falles

Dabiz Muñoz ho té clar a l'hora d'escollir la paella que més li agrada i així ho mostra a les xarxes

La paella és un dels plats més coneguts de la nostra gastronomia, ja que la fama fa temps que va anar més enllà de València. Siguin Falles o no, sempre és un bon moment per menjar-la. Fins i tot xefs com Dabiz Muñoz no han perdut l'oportunitat d'acudir a aquesta ciutat per degustar-la.

Hi ha molts restaurants que estan especialitzats en paella, però n'hi ha un en concret que té enlluernat Dabiz Muñoz. Tant és així que el conegut xef no ha dubtat a parlar-ne a les xarxes socials. Però no és l'únic celebrity que s'ha deixat veure per aquest establiment.

Casa Carmela, el restaurant favorit de Dabiz Muñoz per menjar paella

Cal reconèixer que Dabiz Muñoz no té cap mena de dubte a l'hora de parlar d'aquest restaurant. A les seves pròpies xarxes socials l'ha destacat com el millor per menjar paella. Una opinió que, com ja hem dit, comparteixen moltes cares conegudes del nostre país.

Imatge d´una paella del restaurant valencià Casa Carmela
Fan les paelles al foc | Instagram: Dabiz Muñoz

Aquest lloc es diu Casa Carmela i és un restaurant que fa més d'un segle que és operatiu a la ciutat de València. Va ser l'any 1922 quan va obrir les portes oferint el plat més representatiu de la ciutat. Ha continuat obert de manera ininterrompuda fins avui.

Ofereix la possibilitat de menjar una paella de qualitat davant de la platja de la Malvarrosa. Aquest és un enclavament meravellós que només pot afegir un plus a aquest establiment. Però tant Dabiz Muñoz com la resta de celebrities tenen moltes raons per continuar visitant Casa Carmela.

El secret de la paella que tant agrada a Dabiz Muñoz

"No conec millors paelles al món", afirma a les seves xarxes Dabiz Muñoz. Tot i que sí que és veritat que també afegeix que les seves “no estan lluny”. Tot i així, reconeix que la paella de Casa Carmela és la millor que ha provat.

En les seves pròpies paraules, les descriu com "acollonants, amuntegant i aclaparadores", una curiosa manera de fer-ho. Però res no adquireix aquesta fama de manera casual. Menys encara aconsegueix sorprendre un xef de la categoria de Dabiz Muñoz.

L'explicació es troba al secret que hi ha darrere de la seva elaboració. I és que a Casa Carmela sempre cuinen les paelles en llenya de taronger que li dona un saborós toc fumat. D'altra banda, escullen aliments naturals de la terra, donant gran importància a la matèria primera.

➡️ Molt +

Més notícies: