Muntatge de fotos de primer pla d'Aitana Ocaña amb rostre somrient i, de fons, la imatge d'un plat de bullit

MOLT +

El restaurant de Madrid que tria Aitana Ocaña per gaudir d'un bon bullit

El restaurant Malacatín ofereix un dels plats més típics de la cuina madrilenya i Aitana Ocaña ja l'ha tastat

Si hi ha un restaurant típic entre els famosos a Madrid és el Malacatín. Allí es pot degustar un típic bullit, per la qual cosa es converteix en una parada obligatòria per omplir l'estómac, els sentits i impregnar-se de la cultura madrilenya. Aitana Ocaña ho sap bé, i ha volgut compartir aquest plat típic espanyol amb Sebastián Yatra en aquest conegut local de la capital.

La jove artista va gaudir al màxim d'uns dies de desconnexió a Madrid. Uns instants que li van servir per compartir moments entranyables amb amics i delectant el seu paladar amb un ric bullit madrileny.

Aitana Ocaña no s'amaga per Madrid

Recentment, Aitana Ocaña ha tornat a estar al focus mediàtic. I tot arran que sortissin a la llum unes fotografies de la catalana a la Movistar Media Maratón. El que va cridar especialment l'atenció de les instantànies va ser la presència de Sebastián Yatra, un fet que va avivar les especulacions sobre una possible reconciliació entre ells.

Continuant amb el seu dia, va gaudir d'un passeig pel Rastro, un dels mercats més coneguts de Madrid. I, finalment, va estar juntament amb Yatra i altres amics gaudint d'un dinar al restaurant Malacatín de Madrid.

Muntatge de fotos de la porta del restaurant Malacatín de Madrid i, al costat, una imatge del bullit madrileny que ofereix el local

Un restaurant amb història

Aquest restaurant és conegut per la seva especialitat en bullit madrileny i per la seva llarga història, que es remunta a la seva obertura l'any 1895. Malacatín ha estat reconegut tant per l'Ajuntament de Madrid com pels seus clients pel seu ambient tradicional i el seu menjar exquisit.

L'any 2022, Malacatín va ser guardonat amb el premi a la Millor Sopa de Brou, fet que el converteix en una destinació obligada per als amants de la gastronomia madrilenya. Actualment, es pot degustar el bullit per un preu tancat de 24 euros.

La presència d'Aitana Ocaña i Yatra en aquest local ha avivat encara més els rumors sobre una possible reconciliació entre la parella. Deixant els seus seguidors ansiosos per conèixer més detalls sobre la relació.

Aitana Ocaña acompanyant Sebastián Yatra a Barcelona pel seu concert a Barcelona.

Aitana Ocaña visita El Hormiguero

La cantant catalana s'asseu aquesta nit al programa de Pablo Motos després de publicar Akureyri. Donarà pistes sobre com està la seva vida personal? Quin tipus de relació la uneix a hores d'ara a Yatra?

Tot i que canta amb el colombià Akureyri, aquesta vegada visita sola el plató d'El Hormiguero per promocionar aquesta cançó.

➡️ Molt +

Més notícies: