Muntatge de persona sorpresa al restaurant italià Spacanappoli de Barcelona i cercle amb pizza feta al forn de pedra.

MOLT +

El restaurant italià amagat a Barcelona que és un autèntic tresor

Aquest establiment només té un objectiu, oferir una experiència purament napolitana en la ciutat de Barcelona

Anar a un restaurant italià és una de les millors opcions per qualsevol sopar. Per sort, no hem de viatjar fins a la Toscana, Nàpols o Roma per gaudir d'aquests menjars, sinó que professionals de la cuina ens els porten directament a casa nostra. Un deliciós risotto, una pizza feta en un forn de pedra com cal o una lasanya amb la qual se't fa la boca aigua, tot al nostre abast.

Amb aquests plats al cap és impossible resistir-se a anar aquest mateix divendres a la nit a donar-se un bon homenatge. Tot i això, és important trobar un bon local i, avui dia, ens sobren les opcions. No obstant això, us portem una proposta que, des de Barcelona mateix, us farà viatjar directament a la ciutat de Nàpols.

Parlem del Spaccanapoli, un restaurant localitzat al carrer Rec Comtal, 6, a càrrec de Daniele Armande, on tot fa olor de Nàpols. Armande es va proposar portar a la ciutat comtal la veritable essència del menjar napolità.

Nàpols a Barcelona

Per aconseguir el seu objectiu, el napolità va prendre la dràstica, però encertada decisió que el seu personal, ingredients i receptes serien total i exclusivament provinents de la seva terra natal. A més, el nom del local ja és tota una declaració d'intencions, ja que correspon al nom d'un dels carrers més importants del centre històric de la ciutat de Nàpols.

Pizza feta en un forn de pedra al restaurant Spacanappoli de Barcelona
Les pizzes fetes al forn de pedra, com ha de ser. | Spacanappoli BCN

I per estar a l'altura d'aquest nom, no tan sols compta amb un àpat excel·lent, sinó amb una presentació tant d'aquest com de l'ambient perfecte. I és que la frase que “el menjar entra pels ulls” és més que certa.

Una carta d'autor

La carta, a la qual es pot fer una ullada per internet, compta amb tots aquests plats necessaris per poder considerar-se un restaurant genuïnament italià. Frittatina, burrata amb prosciutto cru, pizzes de tots els colors, spaghetti, gnocchis i així fins a l'infinit.

Dinar al restaurant italià Spacanappoli de Barcelona
Tot al restaurant recorda a Nàpols. | Spacanappoli BCN

La vida és per donar-se plaers com aquest els quals s'han de tastar alguna vegada. Aleshores, per a aquells que hagin d'esperar fins a l'estiu per poder viatjar a Nàpols, Armande s'encarrega d'oferir-los un trosset a Barcelona mateix.