Karlos Arguiñano somrient ia la seva esquerra un cercle amb una paret amb dos barrils que posa Izeta

MOLT +

El restaurant favorit de Karlos Arguiñano: tot un exemple de qualitat-preu

Karlos Arguiñano ha estat acudint a la sidreria Izeta durant anys cada vegada que visita Aia, Guipúscoa

Al cor d'Aia, Guipúscoa, hi ha la sidreria Izeta, un veritable referent gastronòmic per al paladar del conegut xef Karlos Arguiñano. Aquest establiment, el favorit d'Arguiñano des de fa més de vint anys, destaca pel menjar, però també per la baratíssima carta. Cada vegada que Karlos Arguiñano visita Aia, té clar on pararà a prendre el menú de migdia.

És clar que Karlos Arguiñano és una llegenda del món de la cuina i de la televisió. El xef basc fa anys que comparteix receptes a la pantalla petita, però també recomana restaurants, locals, sidreries i rostidors. A l'hora de donar les respostes, aquest sempre intenta tenir en compte la relació qualitat-cost, de manera que el local favorit de Karlos Arguiñano és molt barat.

Cuina oberta de Karlos Arguiñano
Fa anys que Karlos Arguiñano és el rostre televisiu de la cuina | Atresmedia

El lloc preferit de Karlos Arguiñano té un menú per 14,50 €

Ubicat entre els pobles d'Aia i Zarautz, on el xef té un establiment propi, hi ha la sidreria Izeta, especialitzat en carns de brasa. El que més crida l'atenció del lloc és el menú de migdia a un valor exquisit: 14,50 € que inclou primer i segon plat, postres, beguda i cafè. Al primer plat s'escull entre potatge, amanida, verdura, sopa, fregits, pasta o arròs i el segon, carn, peix o ous.

Fora d'aquest, també es poden trobar altres plats barats. En són un exemple el plat de pernil salat a 14 euros o les amanides a 12 euros. Qui vulgui gaudir d'una bona carn o peix, hi trobareu des de filet de vedella per 8 euros fins a rap a la brasa per 50 euros.

Carn a la brasa
El local és un asadero especialitzat | @izetasagordotegia

Les postres valen totes 5,45 € i pots trobar receptes casolanes com arròs amb llet, pastís de poma o braç gitano. A més, hi ha pastissos gelats, com el de whisky o el de llimona, o plats de formatge i figues.

Karlos Arguiñano va fer la presentació del seu llibre en aquest lloc

En aquest, Arguiñano va decidir fer la presentació del llibre La cuina de la teva vida. Això deixa clara la bona relació entre el xef i l'establiment i com li agrada aquest lloc. I no només a ell, ja que aquesta sidreria també té un Sol de la guia Repsol, a més d'haver guanyat diversos premis.

➡️ Molt +

Més notícies: