Alberto Chicote i Xavier Sardà sobre un fons d'Osca i al costat un cercle amb una terrassa vermella amb neu
MOLT +

El restaurant de carns que recomana Xavier Sardà i Alberto Chicote per anar a sopar

La Borda del Bosnereau, a Osca, va conquistar l'exigent paladar d'Alberto Chicote i de Xavier Sardà en una de les escapades a Aragó

La Borda del Bosnereau, ubicat a Osca, s'ha guanyat l'elogi i la recomanació de dues personalitats reconegudes: Xavier Sardà i Alberto Chicote. Aquest establiment ha aconseguit conquerir els paladars exigents d'aquests personatges distingits durant una de les seves escapades a la pintoresca regió d'Aragó. L'elecció de Sardà i Chicote destaca la qualitat de les propostes culinàries que ofereix aquest restaurant, especialitzat en talls a la brasa.

En una de les seves visites al Pirineu Aragonès, Xavier Sardà i Alberto Chicote van fer una parada a Biescas per gaudir del dinar del punt. Durant la visita, els propietaris van tenir l'honor de captar un moment memorable en posar-los. Amb la intenció de mantenir un perfil baix, les dues personalitats van fer una reserva al local sense revelar la seva veritable identitat, deixant perplex el personal de la sala en descobrir-ho.

Primer pla de Xavier Sardà a Telecinco

Encara que el menú seleccionat per ells roman en el desconeixement, la reputació de Chicote com a amant de les carns, fa molt probable que aquesta fos la seva elecció final.

El lloc que ha cridat l'atenció de Xavier Sardà i Alberto Chicote destaca pels plats a la brasa

La Borda del Bosnereau és un bar que fusiona l'essència de les tradicions basques i veneçolanes. Ubicat al cor de Biescas, aquest restaurant destaca pel seu compromís amb la cuina tradicional de muntanya. Els seus plats són elaborats amb ingredients locals i de temporada, ressalten els sabors més autèntics de la regió.

Entre les especialitats de la casa destaquen les graellades de carn a la brasa, acompanyades de patates fregides casolanes. També són famoses les seves molles, però només està disponible durant certes èpoques de l'any.

El restaurant ofereix un menú diari per 22 euros, que inclou aigua, pa i vi. A més, ofereix una selecció de primers plats que van des de les famoses molles fins a amanides o pastes. Els segons ofereixen una gran varietat de talls de carn a la brasa, encara que qui prefereixi un peix tindrà el plat de bacallà sobre tomàquet.

Les poques visites a l'establiment podrien canviar després de recomanar Alberto Chicote i Xavier Sardà

El festí culmina amb les postres casolanes, que van des de pastissos de formatge, de tres llets o de racher, fins a gelats o fruites fresques. La carta també atén diverses necessitats dietètiques, oferint opcions per a vegetarians, celíacs i diabètics. Amb un rang entre els 25 € i els 150 €, el restaurant garanteix una experiència gastronòmica per a tots els gustos i pressupostos.

Encara que la seva presència a TripAdvisor compta amb una puntuació de 4,5 estrelles, la veritat és que la sostenen pocs comensals, poc més de 400. Això vol dir que, encara que poques persones hagin visitat el lloc, la veritat és que tots surten amb un bon sabor de boca. La recomanació de Xavier Sardà i Alberto Chicote podria elevar la fama del lloc a noves alçades.

➡️ Molt +

Més notícies: