Muntatge de Xavier Sarda i el restaurant Hispania

MOLT +

El restaurant de Barcelona on Xavier Sardà es va casar amb l'Ana María Gutiérrez

Hispània d'Arenys de Mar va ser l'escollit pel Xavier Sardà per celebrar el casament amb l'Ana María Gutiérrez

El 21 de gener del 2006, Xavier Sardà es va casar amb la seva dona, Ana María Gutiérrez, en una petita boda íntima a la qual van acudir només una vintena de convidats. Sardà i la seva dona es van conèixer a Crónicas Marcianas, el programa que el periodista presentava i on ella treballava com a perruquera.

L'any 2006, la parella va decidir casar-se en una cerimònia civil i discreta que van celebrar a un saló de cerimònies del restaurant Hispània d'Arenys de Mar, a Barcelona.

Entre els convidats a aquesta cerimònia estaven la filla de Xavier Sardà, l'Helena, fruit d'una relació anterior, i les filles de l'Ana María. A més, entre les cares conegudes, també hi havia la germana del periodista, la Rosa Maria Sardà, i els productors Josep Maria Mainat i Toni Cruz.

Xavier Sardà i la seva dona

El conegut local on es va casar Xavier Sardà

Després del casament, Xavier Sardà i la seva dona van celebrar el banquet al restaurant Hispània d'Arenys de Mar. Aquest restaurant, que està ubicat a mitja hora de Barcelona, és un dels restaurants preferits del periodista, i és molt a prop de la seva residència a Canet de Mar.

El restaurant Hispania fa més de 70 anys que ofereix una cuina de pura tradició catalana. Aquest establiment cerca mantenir viva la tradició culinària catalana.

Restaurant Hispània d'Arenys de Mar el 1952

El restaurant Hispània no només és un dels preferits del Xavier Sardà. I és que per aquest conegut local han passat altres cares conegudes com el Joan Manuel Serrat, el vocalista d'U2, Bono, o Robert De Niro.

Tot i que no és l'única anècdota que guarda l'establiment. Amb el temps, el restaurant va anar guanyant fama al Maresme, però també a escala de tot Espanya. De fet, fins i tot el rei Joan Carles I va ser client d'aquest local.

Robert de Niro al restaurant Hispania

Ara, Raimon Braun Reixach, net dels fundadors del restaurant Hispania, és la tercera generació de cuiners que regenta aquest establiment a prop de Barcelona. Actualment, el preu mitjà de la carta és entre els 70 i els 100 euros.

Tot i mantenir la seva línia de cuina tradicional, el restaurant Hispània d'Arenys de Mar, el 2011, va perdre l'estrella Michelin que va guanyar el 2004. Tot i això, la seva fama els precedeix i no els cal aquest reconeixement.

Interior del Restaurant Hispània
➡️ Molt +

Més notícies: