Muntatge de fotos d'un pla general de Barcelona i al costat unes mans cuinant; en primer pla, Luis Enrique somrient

MOLT +

El restaurant de Barcelona que delecta Luis Enrique i on pots menjar per 20 euros

Luis Enrique es va deixar veure fa unes setmanes a Barcelona amb el seu amic Iván de la Peña en un cèntric restaurant

Luis Enrique no oblida el seu passat esportiu i personal a Barcelona. De fet, aprofita qualsevol ocasió per visitar la ciutat i retrobar-se amb vells amics. Això sí, una bona reunió sempre és al voltant d'una taula amb menjar, i per això Luis Enrique sap bé quin restaurant de Barcelona escollir.

El passat mes de març, l'actual entrenador del PSG va visitar la ciutat i va anar a sopar amb el seu amic Iván de la Peña i les seves respectives famílies. El lloc escollit per gaudir de la vetllada va ser el restaurant Estimar, ubicat en plena Ciutat Vella.

Podria ser que molts pensessin que els preus de la seva carta són inassolibles per a la majoria, però res més lluny de la realitat. Es tracta d'un establiment apte per a gairebé tota mena de butxaques.

Luis Enrique sap bé quin restaurant de Barcelona escollir

La veritat és que el restaurant, que també té un local a Madrid, té plats de diferents preus i categories. Per tant, si t'agrada gaudir d'un bon peix, allà pots assaborir-lo per menys de 20 euros.

Muntatge de dues fotos de l'interior del restaurant Estimar de Barcelona

Un exemple podrien ser els seitons a la llimona, unes cloïsses fines gallegues o unes ostres especials. Tot i que cal destacar que molts dels seus plats, especialment els peixos, s'ofereixen per pes.

És a dir, el gall de Sant Pere o el llenguado el pots menjar a 11 euros per cada 100 grams. Tot i això, un dels restaurants preferits de Luis Enrique a la capital continua sent una bona opció per als amants del bon peix. Va ser el mateix propietari de l'establiment el que va compartir a les seves històries d'Instagram la visita de l'exentrenador del Barça.

Plànol mitjà de Luis Enrique acompanyat d'amics i família a la porta del restaurant Estimar de Barcelona

Luis Enrique va estar en un local de referència a Barcelona

Luis Enrique no ha estat l'únic que s'ha deixat embadalir per la cuina d'aquest local. I és que Estimar està acostumat a rebre grans personalitats del país.

De fet, fa tot just dues setmanes es va rendir al seu menjar la mateixa Rosalía, moment que també van voler immortalitzar amb una fotografia. No hi ha dubte que el restaurant és un lloc ideal per compartir una estona en família o amics.

Qui sap si Luis Enrique va voler avançar la celebració del seu aniversari amb un dels seus millors amics. Concretament, aquest dimecres 8 de maig fa 54 anys. Així que és un bon moment per seguir els seus gustos culinaris.

➡️ Molt +

Més notícies: