Pablo Motos i Arturo Valls sobre un fons difós i en un cercle ells en una taula menjant amb Juan Ibañéz

MOLT +

El restaurant d'arrossos on et pots trobar Pablo Motos i Arturo Valls

Pablo Motos es trobava menjant a El Mirador amb els seus companys quan es va trobar amb el còmic

Al Mirador, ubicat a Xàbia, Alacant, els clients podrien tenir la possibilitat de trobar-se amb dues reconegudes personalitats de la pantalla petita. Es tracta de Pablo Motos i Arturo Valls, que es van trobar en aquest establiment per degustar una de les seves paelles. El lloc està especialitzat en el menjar mediterrani i en arrossos, l'especialitat de la Comunitat Valenciana.

En una reunió entre amics, Pablo Motos va ser vist gaudint d'un dinar al restaurant, acompanyat pels seus companys Marron, Juan Ibáñez (tranques) i Damián Molla (barranques). L'ambient es va veure interromput gratament quan es van topar amb Valls, que es va unir al grup per compartir un arròs al forn. Aquest plat és una de les especialitats de la casa.

Pablo Motos va destacar que el lloc ha de ser bo si s'hi va trobar el seu amic

Motos va compartir la trobada al seu Instagram, destacant la qualitat de l'establiment en esmentar que, si es trobaven amb Arturo, era senyal d'excel·lència. Aquesta recomanació implícita va generar encara més expectativa entre els seguidors dels dos presentadors. La camaraderia va regnar a la taula mentre gaudien de cada mos.

El Mirador no només és conegut per la seva exquisida cuina, sinó també per la seva privilegiada ubicació sobre els penya-segats del Cap de la Nau de Xàbia, amb vistes al mar. Fundat el 1982 per Bartolomé i Paquita amb la visió d'oferir una cuina amb els sabors de la regió, el restaurant ha mantingut el llegat al llarg del temps. Pedro, que ha estat cambrer del lloc des dels seus inicis, continua amb la seva dedicació i passió el llegat dels fundadors.

L'especialitat de la casa: l'arròs al forn que va demanar Pablo Motos

Les especialitats del lloc inclouen una àmplia varietat de paelles, peixos i marisc frescos. Entre les recomanacions destacades de la carta hi ha l'arròs al forn, el melós amb percebes i cloïsses, la marinera i el suc roig, un guisat de peix amb tomàquet. Per acompanyar aquests plats, el lloc ofereix una selecció de vins nacionals i de la comarca, encara que Motos i companyia es decantaven per cerveses.

Amb una destacada qualificació de 4 sobre 5 a TripAdvisor, El Mirador ha guanyat el reconeixement dels seus comensals per les seves vistes i l'excel·lència de la cuina. Tot i que alguns assenyalen que els preus poden ser elevats (40 € per persona), la majoria coincideix en l'experiència que val cada euro invertit. Després de la recomanació de Pablo Motos a les seves xarxes, el lloc podria adquirir molta més fama.