Muntatge de fotos d'un cambrer portant una safata amb rostre somrient i, al costat, un tweet amb el contingut borrós de l'usuari de Twitter @SoyCamarero
MOLT +

La ressenya negativa a un restaurant 25 anys després que ha deixat Twitter en xoc

Desenes d'usuaris a Twitter no s'han pogut resistir a comentar la publicació amb comentaris hilarants

Les ressenyes són una eina molt útil que ens ajuda a prendre decisions als més indecisos. Molts de nosaltres triem restaurants segons la valoració que tenen a Internet i els comentaris d'antics comensals a Google. Un avanç molt gran respecte a dècades anteriors, on el més fàcil era confiar directament en el boca-orella de coneguts.

No obstant això, hi ha gent que a la seva època es va quedar amb moltes ganes de plasmar una crítica negativa. Aquest és el cas de la protagonista d'aquesta història inusual, una no clienta insatisfeta que ha esperat 25 anys a compartir la seva opinió.

El popular usuari de xarxes socials Soy Camarero (@soycamarero) se n'ha fet ressò i el cas ja és viral a X (abans Twitter).

Un rancor contingut durant 25 anys

“La meva experiència és de fa uns 25 o 26 anys, quan aquests mitjans de xarxes socials encara no existien. Però encara em queda el mal gust de boca”, comença dient la dona i deixa ben clares les seves intencions.

La no clienta comenta que ella i el seu marit estaven buscant pressupost per al seu banquet de boda i els van atendre de molt males maneres.

Muntatge amb un restaurant buit i una ressenya explicant l´experiència
La ressenya de la no clienta | e-noticies.cat, Kaboompics, Twitter, @SoyCamarero

Segons explica la protagonista, els van dir que no atenien ningú sense recomanació d'algú que ja fos client. Comentari que els va deixar realment decebuts: “Van perdre no només una celebració de 350 comensals, sinó també la celebració dels batejos dels meus fills, les comunions i molts altres esdeveniments de la família”, assegura al seu escrit.

“Espero que hagin millorat el tracte al personal, perquè, la veritat, a nosaltres ens va deixar molt a desitjar”, es desfoga un quart de segle després.

Reaccions dels usuaris

La publicació suma més de 180 000 impressions a l'hora d'escriure aquestes línies, a més de 2000 'm'agrada' i desenes de comentaris. La majoria, prenent-se amb humor que la dona hagi esperat tant de temps a deixar anar el que portava a dins.

  • “Això és vertader rancor, hahaha”.

  • “Em crida poderosament l'atenció que recordi el tracte rebut fa tant de temps i no tingui clar si es va casar fa 25 o 26 anys”.

  • "25 anys d'acumulació de bilis no és mortal?".

  • “25 anys per pensar la ressenya i posa 'patidifisos'”.

  • “En diuen la termo, emmagatzema l'ofensa calenteta el temps que calgui”.