Fotomuntatge amb una imatge de fons d'un restaurant difuminada, al capdavant Rosalia somrient i una rodona vermella amb una imatge difuminada d'escargots
MOLT +

El plat estrella de Catalunya que Rosalía recomana

Rosalía ha sorprès els seus seguidors catalans amb l'últim vídeo que ha pujat, menjant un famós plat català


Rosalía ha tornat a sorprendre els seus seguidors. Com és habitual, la cantant catalana no dubta a compartir a través de les xarxes allà on va i tot allò que fa.

I aquest cop no ha estat menys. Els seus fans han pogut ser testimonis via Instagram de com Rosalía s'atrevia a tastar un plat en un restaurant. Un àpat que, de fet, és típic a Catalunya i que ha suscitat els comentaris de tots els seus seguidors catalans.

El plat estrella de Catalunya que Rosalía ha recomanat

Rosalía pujava les últimes hores un story a Instagram per compartir amb els seus seguidors com tastava un menjar en un restaurant. És un plat que, de fet, és molt típic a Catalunya.

Concretament, de Lleida. Tot i que la cantant no es trobava precisament en aquesta província catalana. Era a París, després d'assistir a diverses desfilades i esdeveniments de la Setmana de la Moda a la capital francesa.

Després d'anar a un dels restaurants de la ciutat, Rosalía publicava a les xarxes socials un vídeo en què se la veia tastant per primera vegada un plat francès que no dista gaire d'un dels àpats estrella de Catalunya. Els escargots. Es tracta d'una varietat de caragols que es caracteritzen per estar farcits i més grans.

"Els caragols estan bons", donava el veredicte Rosalía després de provar-los. Cosa que donava peu que els recomanés a través de les seves xarxes.

Tot i això, aquesta apreciació d'aquest conegut plat no deslliurava la cantant de les crítiques. Molts seguidors a Catalunya es feien ressò ràpidament de la història pujada per l'artista a les xarxes. Com el compte d'Instagram @postureiglleida, que tornava a pujar el mateix vídeo, destacant que es tractava de "Rosalía menjant caragols".

Però molts destacaven la manera com Rosalía es menjava aquests caragols. I és que ho feia amb forquilla. "Llàstima que aquí no porti les famoses ungles... No li caldria forquilla. Que algú li digui que menjar aquest menjar amb forquilla és anar directament a l'infern".

No obstant això, altres decidien aclarir la qüestió. "Són dels grans. A França se'n fan més", assegurava el mateix compte que pujava el vídeo. "No és una forquilla normal, és una de dues broquetes".

Altres, per altra banda, incitaven Rosalía a venir a Lleida a tastar el famós plat. "Si t'han agradat els escargots, ja veuràs, millor els de Lleida".

➡️ Molt +

Més notícies: