Muntatge de dues fotos de pla curt de la nena que va ser speaker d'un partit del RCDE Espanyol durant uns minuts
MOLT +

La petita i nova ‘speaker’ del camp del RCD Espanyol que el peta en xarxes

La nena es va convertir en ‘speaker’ del RCD Espanyol per uns minuts i la seva tasca va ser molt aplaudida en xarxes socials

El RCD Espanyol ha tingut un bonic gest amb una petita aficionada del club a l'últim partit que ha disputat l'equip com a local. Va tenir lloc dissabte passat, 20 de gener, quan el club va jugar contra el Vila-real B.

El gest no va ser un altre que convidar una nena del públic per narrar un petit tram del partit, al costat de l'‘speaker’ oficial de l'Espanyol. Cosa que, segur, va omplir d'il·lusió els ulls de la nena.

El RCD Espanyol va compartir el vídeo i s'ha viralitzat

El vídeo l'ha publicat el mateix conjunt català a X —abans Twitter—. En aquest s'aprecia la nena narrant amb força i emoció un gol del seu equip. Després de la publicació, alguns usuaris elogien el club per aquesta gran iniciativa que ha tingut, i anima altres equips a fer el mateix.

En les múltiples respostes que ha rebut el vídeo, els usuaris aplaudeixen aquesta proposta i reconeixen el gran talent de la noia per narrar partits.

“Té futur!”, “Enhorabona per la iniciativa” i “Molt bonic la veritat, i la noia, nervis d'acer, eh”, són alguns dels nombrosos comentaris que ha rebut el post en aquesta xarxa social.

Aquesta acció forma part d'una campanya llançada pel club per animar els seus socis més petits a fer aquesta emocionant tasca. El passat mes de desembre, el club va publicar a la seva pàgina web oficial un article titulat: “Vols ser el nostre ‘speaker’?”, enfocat a nens menors de 12 anys.

Allà expliquen les bases del concurs i com poden optar a aquest premi els petits aficionats. Per poder participar-hi, s'havia d'enviar un vídeo demostrant les habilitats com a comentarista. També calia adjuntar la documentació necessària i fer-la arribar al club via correu electrònic. Si vols ser partícip d'aquesta activitat, revisa habitualment la web de l'Espanyol, per apuntar-te la pròxima vegada.

Vist l'èxit que ha tingut aquesta iniciativa, és possible que en un futur no gaire llunyà comencem a veure aquesta pràctica més sovint a altres estadis d'Espanya.

La proposta pot ajudar a omplir els estadis i a involucrar activament la massa social dels equips. És una gran forma de cridar l'atenció de les famílies i els aficionats més petits, i animar-los a donar suport al seu equip.