Imatge de fons de diversos donuts, juntament amb una altra d'una persona amb un donut molt gran a la mà i una altra de la Sagrada Família

MOLT +

La pastisseria de Barcelona que arrasa a TikTok: dònuts gegants i sabors estranys

A la pastisseria Delikatessen, a Barcelona, pots trobar dònuts de sabors tant peculiars com de bacó amb xarop d'auró

Hi ha una pastisseria a Barcelona que està causant sensació a les xarxes socials, especialment a TikTok. Es tracta de Delikatessen, un establiment que ofereix una experiència culinària única amb els seus dònuts gegants i una varietat de sabors tan peculiars com el de bacó amb xarop d'auró. Els clients no només gaudeixen de la qualitat de la rebosteria, sinó que també comparteixen el seu delit a través de vídeos virals que han catapultat aquesta pastisseria a la fama.

Un dels usuaris, @fatnessuniverse, va fer ressò d'aquesta pastisseria al compte de TikTok, però no ha estat l'únic. Al seu vídeo viral, explicava que aquesta era la pastisseria més famosa de tot Catalunya, i raó no n'hi faltava, ja que veient els comentaris de la seva publicació, tots la coneixien.

A la seva publicació mostrava el que consumia: un dònut de la mida del seu cap amb bacó i xarop d'auró: ''està molt tendre i té un sabor que buah'', explicava exhaust.

Donuts farcits amb trossets de kinder bo
Aquesta pastisseria té brioixeria de tots els sabors | @delikatessen1999

A més dels dònuts, també va tastar altres productes com els croissants de festuc, raffaello i llimona. La carta de la pastisseria és igualment molt àmplia, tenint una gran varietat de pastissos de tots els sabors de moda i esmorzars aptes per a tots els paladars.

La pastisseria ha estat reinventant-se des del 1999 per convertir-se en viral

Delikatessen ha estat oberta des del 1999 i ha experimentat un gran èxit a l'era de les xarxes socials. A més dels dònuts i els croissants, el lloc es reinventa a cada època de l'any. És per això que l'especialitat d'aquest mes de març són les llesques casolanes, amb brioix xopat de llet infusionada i una capa de crema cremada a sobre.

Una dona subjecta una safata de llesques amb crema
L'especialitat d'aquest mes de març són les llesques | @delikatessen1999

Els preus dels pastissos són de 24 € per quilo, cosa que equival a uns 4,32 € per tros individual. Els croissants tenen un preu de 3,50 € tots i no hi ha una carta específica, ja que cada dia els omplen de diferents sabors. Finalment, el preu dels dònuts varia segons el farcit, des de 4 € fins a 10 €.

Dins la cafeteria, els comensals podran veure com es fa tot casolà, perquè disposen d'un obrador a la vista de tothom.

Per a aquells que vulguin viure aquesta experiència i tastar aquesta increïble brioixeria, hauran de tenir paciència. El lloc s'ha fet tan viral, que els visitants es queixen que les cues de vegades superen les hores, encara que cap ha posat mala puntuació al lloc. Això només vol dir una cosa: l'espera val la pena.

➡️ Molt +

Més notícies: