Muntatge de captures de pantalla d'un TikTok de @carlabaquedanoo, on parla, davant dels pares, sobre el nombre de relacions que ha tingut aquest 2023
MOLT +

Uns pares al·lucinen després de descobrir les relacions que ha tingut la seva filla

El clip de TikTok acumula milions de visualitzacions i ha generat tota mena de comentaris

Les xarxes socials són un aparador on les persones de vegades pequen de sobreexposició. Un fet que han aprofitat plataformes com Spotify per treure campanyes de màrqueting com Wrapped, on els usuaris comparteixen el resum musical de l'any. Sota aquest pretext de recopilatori, ha nascut una nova tendència a TikTok: fer un resum anual de les relacions íntimes.

Els usuaris realitzen presentacions a manera de Powerpoint o succedanis, com si fos un treball acadèmic. Allí plasmen el nombre de relacions i diferents curiositats sobre elles. La tiktoker carlabaquedanoo és una d'aquestes persones que han publicat el repte, amb l'afegit que ella l'ha exposat davant dels pares.

La reacció dels pares

La presentació de 'Líos de Carla 2023' comença amb el recompte de 'trobades' que ha tingut aquest any: 9. Una xifra que sorprèn els seus progenitors, que es miren confusos entre ells, alhora que es pregunten què vol dir exactament 'trobades'. La següent diapositiva ensenya els mesos en què ha tingut aquestes trobades amoroses, amb estiu i Mallorca com a màxims exponents.

Muntatge de captures de pantalla d'un TikTok de @carlabaquedanoo, on parla, davant dels pares, sobre el nombre de relacions que ha tingut aquest 2023
Mostrant els mesos en què ha tingut 'alguna cosa' | TikTok, @carlaquebedanoo, e-noticies.cat

La tercera pàgina d'aquest peculiar treball està dedicada a les noves incorporacions, que resulten ser tots. Es tracta d'aquells nois amb qui no ha repetit respecte a l'any anterior. Tot seguit, s'esmicola una sèrie d'informació i estadístiques com són les edats, les nacionalitats de les seves 'trobades' o com es van conèixer.

El bonus track final que no s'esperaven els pares és el darrer apartat. Amb quants hi va haver alguna cosa més? Una informació que potser voldrien no haver sabut. I menys en conèixer que aquestes relacions més íntimes havien succeït sota el seu sostre.

Vídeo viral i reaccions

El vídeo ha tingut milions de reproduccions i ha rebut milers de crítiques. A la jove per exposar la seva intimitat d'aquesta manera i als pares per ser-ne partícips. La pressió rebuda ha estat tan gran que l'autora del vídeo ha decidit esborrar la publicació del seu compte de TikTok.

Tot i això, diversos tuiters han republicat el clip, com és el cas de _AsierATH. Les imatges s'han tornat a fer virals a la xarxa social d'Elon Musk amb prop de 8 milions de visualitzacions. A més, també acumula 17.000 m'agrada, 3.000 comparticions i centenars de comentaris.

  • "Com asseuràs els teus pares a donar-los tots els detalls d'amb qui t'has embolicat? Hi ha la mare que no sap ni on ficar-se"

  • "El pitjor de tot és que s'ho prenen de broma"

  • "Els pares han de contraatacar fent una altra presentació amb les vegades que ells han fet coses, postures, etc."

  • "No hi ha diners que se'm puguin pagar per asseure els meus pares i deixar-los anar això"