Muntatge amb peces de Lego i una figura muntada amb un nom
MOLT +

Noms surrealistes que utilitzen venedors de LEGO falsos per burlar el copyright

L'usuari de Twitter @KarbajoTw ha compartit les millors creacions dels venedors i no tenen cap mena de desperdici

Les falsificacions de productes de marca s'han obert camí com a alternativa a preus abusius o articles de luxe. En alguns sectors, aquestes rèpliques es poden vendre lliurement malgrat la semblança més que evident amb el producte original. En molts casos, el detonant que aconsegueix esquivar les infraccions per copyright és el naming que se li posa.

L'usuari de Twitter Karbajo (@KarbajoTw) ha elaborat un fil que ha esdevingut tot un èxit viral sobre els productes d'una web. Es tracta de joguines formades amb blocs de construcció que imiten el mateix funcionament que els LEGO. Tot i que els protagonistes són personatges ficticis famosos, el nom amb què se'ls presenta dista molt del real.

Llista de noms surrealistes

El primer que veiem és un ET, el famós extraterrestre que va captivar tothom a inicis dels 80. Doncs bé, a la web en qüestió, es diu ‘Manolete el Inmigrante’ i la seva descripció és molt cridanera. “Amant de les flors, li encanta veure sèries de Netflix mentre beu cervesa barata”, es pot llegir.

Muntatge amb un Tweet sobre els problemes de copyright i una figura de Lego
ET reconvertit a Manolete | e-noticies.cat, Twitter, @KarbajoTw

Entre les figures, podem trobar diferents Pokémon com Bulbasur (rebatejat com a ‘Saladasaurus’) o Pikachu (ara conegut com a ‘Electroconejo’). “És una mena de conill que va fent rampes a tothom que se li acosta. Millor tractar-lo de lluny si no vols que et fongui els ploms”, diu la descripció del segon.

Al fil es destaquen personatges com Mike Wazowski, de Monstres SA, que es diu ‘Miguel l'Ojete’. També hi ha el Buzz Lightyear, que directament pren el nom de l'astronauta i l'exministre de ciència, Pedro Duque.

Més noms

Si entrem a la web, veiem que el Mandalorian de Star Wars es converteix en ‘el Mariano’ o que Mr. Potato és rebatejat com a ‘Mr. Tubérculo’. Altres noms divertits que podem trobar és el de ‘Dalí en peto’ per fer referència als atracadors de La Casa de Paper o ‘Juan Only’ en comptes de Han Solo. Menció especial per a ‘Juan El Risitas’ (Joker), ‘Miel-ós’ (Winnie the Pooh), ‘Arturito’ (R2D2) o ‘Gonzalo el Zopenco’ (Goofy).

La publicació ha tingut un gran èxit amb 5 milions d'impressions, a més de prop de 50.000 m'agrada i milers de comparticions. I a tu, se t'haurien acudit aquest tipus de noms?