Marta Riesco sobre un fons de copes ia la dreta un cercle amb una dona cantant i un home tocant la guitarra

MOLT +

Marta Riesco et suggereix on anar a fer-te una copa avui a Madrid: ''molt divertit''

Marta Riesco ens va explicar a E-Notícies la seva devoció per El Viso 94, un restaurant i club que estan fusionats

En una agradable conversa amb E-Notícies, Marta Riesco ens explicava on hem d'anar si busquem una nit emocionant a Madrid. El Viso 94 és un irresistible lloc que ha captivat el cor fester de Marta. Aquest és molt més que un club, ja que també és restaurant, on podràs passar una nit més que completa.

A l'entrevista, Marta Riesco va revelar que escull Viso 94 com el destí perfecte per gaudir d'una copa i música en viu. Ho considera un punt excel·lent per passar una estona divertida i, també, conèixer persones interessants. Marta Riesco, que va visitar aquest establiment fa unes setmanes, va opinar que el lloc està sent un èxit rotund, destacant l'elegància dels assistents i la seva música vibrant.

Muntatge de fotos de les històries d'Instagram compartides per Marta Riesco el passat 9 de novembre de 2023
Marta Riesco comparteix a les seves xarxes socials la seva vida nocturna | Instagram, @marta.riesco, e-noticies.cat

Marta Riesco té clar on anar a fer una copa avui

Situat en una de les ubicacions més privilegiades de la capital espanyola, el Viso 94 emergeix al passeig de la Castellana. En aquest establiment, el xef Pablo Fernández lidera la cuina, fusionant sabors del món amb l'essència cosmopolitana de Madrid. El restaurant fusiona el restaurant amb la diversió de la nit.

Una de les joies de la corona d'aquest establiment és la carta variada, dividida en dos vessants clarament diferenciats. La primera és la carta que té a veure amb el restaurant. La segona, de la qual ens va comentar Marta Riesco, seria la de còctels que se serveixen quan cau la nit.

A la carta de còctels, es pot veure com es diferencien també dos apartats: el de còctel d'autor i els clàssics. El primer, hi trobem tots aquests a 16 euros i hi ha creacions com el Viso VV o l'Elegance. A l'apartat de clàssics, els típics martini, margarida tenen preus que van des dels 10 € fins als 15 €.

Totes aquestes combinacions es donen en una cita en un multiespai de 1000 m², disseny creat pel talent de ILMIODESIGN. Dividit en tres plantes, hi ha les diferents sales, barres, reservats i una terrassa climatitzada per gaudir durant tot l'any. Al Viso 94 s'ha creat una atmosfera actual, elegant i sofisticada, i no és estrany que Marta Riesco decideixi aventurar-se en aquest lloc.

➡️ Molt +

Més notícies: