Marta Díaz sobre un fons d'Eivissa ia la dreta un cercle en què posa ''Lío, MENUDA NIT''

MOLT +

La luxosa discoteca d'Eivissa en què Marta Díaz no para de saltar: show i ball

La discoteca Lío, que ha fascinat Marta Díaz en el viatge a l'illa, té una temàtica de cabaret

La vida nocturna a Eivissa ha trobat una fervent admiradora a Marta Díaz, que sembla haver trobat el seu lloc perfecte a la luxosa discoteca Lío. Aquesta joia de la vida nocturna, amb la seva fascinant temàtica de cabaret, ha captivat Marta durant la seva estada a l'illa. La coneguda influenciadora es va lliurar completament a l'espectacle i al ball sense parar de saltar.

Primer pla de Marta Díaz com a concursant del Desafiament
Marta Díaz és una de les participants del Desafiament | Atresmedia

Marta Díaz és coneguda per compartir tota la seva vida a les seves xarxes socials, per la qual cosa no és estrany que la influenciadora compartís el seu viatge a Eivissa. En aquest, es podia veure com la primera nit en gaudia en aquesta famosa discoteca d'Eivissa, on assegurava que havia estat una nit meravellosa. Marta va estar en un dels reservats del lloc gaudint del xou tipus cabaret que es viu al lloc, que és molt més que una simple discoteca.

El cabaret en què Marta Díaz va passar una de les seves millors nits

L'experiència a la discoteca Lío és una fusió única de sopar i espectacle, seguida d'una transformació en un club nocturn. Amb un sopar d'inspiració mediterrània, els comensals poden gaudir del conegut espectacle de cabaret que ha portat Lío a la fama internacional.

Els comensals tenen l'oportunitat de sopar i delectar-se amb l'espectacle. En aquest, les cançons modernes són transformades al cabaret dels anys vint, igual que les balades a Rock and Roll. Aquest lloc exclusiu no és per a totes les butxaques, però això no impedeix que durant la temporada d'estiu s'ompli i sigui difícil entrar-hi.

El lloc és car, però això no impedeix que Marta Díaz el visiti

Durant el sopar, les actuacions se succeeixen, i no és estrany que algunes taules es converteixin en pistes de ball improvisades. Un cop finalitzat el sopar, aquestes es retiren per donar pas al ball. Aquells que només vulguin gaudir de la discoteca poden entrar després del sopar, però es perdrien així l'espectacle.

A més, els plats de la carta estan enginyosament batejats amb noms de pel·lícules, afegint-hi un toc creatiu a l'experiència. Amb un preu mínim de 150 €, la nit a Lío requereix una planificació financera adequada. El cost pot variar segons la selecció de vins i la quantitat de copes i menjars consumits.