Muntatge de fotos de primer pla d'Ibai Llanos, amb cara de sorpresa, i un feix de bitllets al costat
MOLT +

Ibai confessa quant li ha costat la casa i diversos creadors de contingut embogeixen

El popular 'streamer' va contestar preguntes incòmodes amb els seus companys de gremi als 'Penaltis de la veritat'

Ibai Llanos s'ha convertit en una de les figures mediàtiques més importants del nostre país en els darrers anys. Narrant esports impossibles, creant una comunitat de Twitch d'allò més fidel o organitzant esdeveniments que són vists per milions de persones. El streamer basc és, sens dubte, una de les persones més cotitzades del panorama.

Els seus índexs de popularitat han cridat l'atenció d'incomptables marques i famosos. També ha despertat molta curiositat entre els usuaris quin ha de ser el seu poder adquisitiu actual, després d'uns quants anys a l'elit. Doncs bé, en un esdeveniment recent en què ha participat amb altres creadors de contingut, n'ha parlat obertament.

Preguntes incòmodes als 'Penaltis de la veritat'

Al costat dels germans Buyer i Spursito, dos youtubers que també són presidents de la Kings League com ell, ha respost preguntes compromeses. El motiu? Els penals de la veritat, un joc on també hi han participat jugadors com Marc Briones, Jacobo Liencres o Pablo Beguer. El repte consisteix que a cada membre li fan una pregunta difícil de respondre i estarà obligat a contestar-la si falla el penal.

Muntatge de fotos d'Ibai Plans tretes d'un TikTok on parla de quant s'ha gastat a casa
Ibai després de fallar i saber que ha de respondre | Redes sociales, e-noticies.cat

Als torns d'Ibai, tots els seus companys han coincidit a anar en la mateixa direcció: preguntar-li pels diners. Fa poc més d'un any es va traslladar canviant la mansió que compartia per una casa pròpia. La resta de creadors de contingut no han desaprofitat l'oportunitat per preguntar quant li ha costat.

Després de fallar el llançament, no li queda cap més remei que dir la veritat. Tot i que al principi es mostra dubitatiu, s'atreveix a disparar: "Amb les reformes i la resta, aproximadament 4 milions d'euros", confessa. Una xifra que fa embogir tots els presents.

Més preguntes sobre diners per a Ibai

Aquesta no ha estat l'única qüestió monetària a què ha hagut de fer front Llanos. Diferents usuaris de TikTok han compartit els clips on també parla de tots els diners que tenen en total. Tenint en compte el seu patrimoni complet, Ibai dóna una àmplia forquilla entre els 5 i els 15 milions d'euros.

Seguint les preguntes sobre diners, també li han preguntat sobre quina xifra li van oferir per un percentatge del seu equip de la Kings League. Després d'algunes voltes, Ibai explica que li van arribar a oferir 1,5 milions d'euros només pel 15% de Porcinos. Gairebé res.