Muntatge de fotos de diverses persones uniformades amb la roba de treball i, al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge d'una noia cuidant óssos panda
MOLT +

La feina perfecta sí que existeix, però no endevinaràs quina és

El sou que pots arribar a guanyar amb aquesta peculiar feina és de fins a 30.000 € l'any, saps de quina es tracta?

Les feines del futur són molt sorprenents! I és que ara abraçar un dels animals més adorables del món es considera una nova feina a la Xina. Així mateix ho ha difós un creador de contingut a les seves xarxes socials.

Sota el nom @EjimEsalv, aquest jove 'tiktoker' difon tota mena de contingut d'interès general al seu perfil. En aquesta ocasió, ha compartit en el seu darrer vídeo una feina fora del comú: abraçador de cries d'ossos de panda. Sí, com ho estàs llegint, donar mims a un petit ésser pelut i adorable.

Requisits per a la feina

Segons explica el diari digital China Daily, per poder optar a aquesta gran ocupació es requereixen una sèrie de condicions. El primer requisit és tenir coneixement d'aquest tipus d'ossos: quin és el seu menjar preferit, els seus costums i fins i tot la seva manera de comunicar-se. És a dir, tenir una mica d'idea de l'animal que se't demana tenir cura.

El segon és estar disponible per a la feina els 365 dies de l'any, fet que es tradueix a renunciar a les teves vacances o escapades. I el motiu no és altre que poder atendre aquests animals, independentment del dia que sigui, ja que ells sempre necessiten la teva cura.

Jove cuidadora d'óssos panda
Una jove cuidant els ossos de panda | Europa Press

El tercer requisit és tenir més de 22 anys, bones habilitats d'escriptura i saber fer servir una càmera de fotos. Segons les paraules d'un dels organitzadors, «la teva feina té una sola missió: passar 365 dies amb els pandes i compartir les alegries i les tristeses». És a dir, s'hauria de ser una mena de figura parental per a l'animal perquè no oblidem: és una cria.

Els beneficis d'aquesta estranya feina

Deixant de banda com de fàcil i gratificant pot resultar aquesta feina, es proporcionen a més a més una sèrie de beneficis que la fan més atractiva. Entre ells destaquen la conducció d'un vehicle SUV, o també poder viure de manera gratuïta a Ya'an, ciutat on es troba el Centre de Recerca i Protecció del Panda Gegant de la Xina.

Cria d'ós panda amb el pare
Cria d'ós panda amb el seu pare | RTVE

A més, les despeses de manutenció també estan incloses. D'altra banda, el salari que ofereixen, uns 30.000 euros anuals, es quedarien nets per al gust del treballador, ja que aquest no tindria més despeses. Així doncs, t'animaries a anar fins a la Xina per exercir aquesta feina?