Muntatge de fotos d'un llibre de bruixeria envoltat d'espelmes i, al costat, a l'interior d'un cercle, una imatge del Maestro Joao revelant un truc a TikTok
MOLT +

El Maestro Joao revela el truc per a saber si t'han fet bruixeria

Esbrina si has estat sotmès a un mal d'ull amb aquest truc infal·lible que s'ha viralitzat a TikTok

Al compte de TikTok de Los40 Spain han publicat un vídeo en què entrevisten el Maestro Joao. Al programa de ràdio, els seus presentadors Cristina Boscá i Dani Moreno —conegut com a 'El gallo' dels 40—, fan diverses consultes al vident. Concretament, en aquest vídeo volen saber si hi ha alguna manera d'esbrinar si estem sota la influència d'algun mal d'ull.

Per descomptat, una vegada que ho van saber no van dubtar a posar-ho a prova al programa. Aquest mètode és tan senzill que ho pots fer a casa en qualsevol moment. Pren-ne nota perquè el Maestro Joao t'explica com fer-ho en uns senzills passos.

Aquesta tècnica no falla

Per dur a terme aquest mètode tan sols necessites un got transparent sense dibuixos ni lletres ni cap estampat. El got s'omple d'aigua i s'hi afegeix una mica de sal grossa.

Tot seguit, en un altre got es posa oli i amb el dit índex s'impregna amb aquest oli. Després es deixa caure l'oli que degota del dit al got d'aigua. Finalment, es talla un floc del nostre propi cabell i es tira al got que conté l'aigua i l'oli.

Aquesta barreja es deixa reposant tot un dia. Tot seguit, si els cabells que hem agafat s'han enfonsat, és que ens han fet bruixeria. Per contra, si els pèls suren, et pots quedar tranquil.

Captura del tiktok de @los40spain on es veu un got d'aigua amb pèl al fons com a part de l'explicació de Mestre Joao sobre com saber si t'han fet bruixeria
Si els cabells s'enfonsen al got, tens una maledicció | e-noticies.cat, @los40spain

Un mètode no apte per a tothom

El vídeo acumula més de 550.000 'likes' i gairebé 4.000 comentaris i com era d'esperar no han faltat les bromes. Un usuari indica: «I els pelats moren amb el dubte», referint-se al fet que els calbs no podran posar en pràctica aquest mètode.

Una altra internauta va comentar: «No ho faré, perquè com que els cabells es quedin a baix no dormo». Segur que ara et queda la intriga de saber com treure la bruixeria, doncs esperem que el Maestro Joao també expliqui una solució. Això sí, si ho poses en pràctica, no utilitzis oli d'oliva que està pels núvols, millor fes servir gira-sol.