Dua Lipa sostenint una copa de xampany i al seu costat un cercle amb un barnús que posa Barcelona Dua i un cor

MOLT +

El famós restaurant que ha triat Dua Lipa per dinar durant la seva visita a Barcelona

El Gresca, ubicat a l'Eixample, és el restaurant que Dua Lipa ha triat més d'una vegada quan ve de visita a Barcelona

Durant la seva última visita a Barcelona, la reconeguda cantant Dua Lipa ha optat per degustar els plats del restaurant El Gresca. Ubicat al cor de l'Eixample, aquest establiment s'ha convertit en l'elecció predilecta de l'artista en més d'una ocasió.

Durant la seva recent estada a Barcelona, Dua Lipa ha reafirmat el seu amor per aquesta ciutat mediterrània, que sembla una de les seves preferides. L'artista no perd l'oportunitat de visitar-la sempre que pot, delectant-se amb la seva rica cultura, el clima assolellat i, sobretot, la gastronomia. Entre els llocs més freqüentats en els seus viatges hi ha La Gresca, un reconegut local que ha captat la seva atenció més d'una vegada.

Dua Lipa ha compartit a Instagram el seu dinar a Barcelona

El propietari i xef del restaurant, Rafa Peña, revelava en una entrevista per a Time Out Barcelona que tant la cantant com la seva parella, Callum Turner, havien dinat a l'establiment. Durant la seva visita, Dua Lipa ha compartit a les seves xarxes socials imatges de la seva experiència gastronòmica, destacant plats com els seitons en vinagre i les broquetes de bacallà.

Dua Lipa i un amic prenent vi en un restaurant
Dua Lipa té un restaurant preferit a Barcelona | @dualipa

Altres plats destacats del local com l'arròs amb faves tendres i diverses opcions de marisc podrien haver estat part de la seva elecció culinària.

A més de la visita al restaurant, Dua Lipa va aprofitar la seva estada a Barcelona per gravar un videoclip a la piscina municipal de Montjuïc, coneguda per oferir les millors vistes de la ciutat. Així mateix, a la publicació es pot apreciar que l'artista va visitar el CaixaForum de Barcelona i va beure una copa de xampany.

Possible col·laboració amb Rosalía a Barcelona?

Les fotografies que Dua Lipa ha pujat al seu Instagram en forma de carrusel han tingut grans elogis. Entre ells, destaca el de l'artista catalana Rosalía, que ha comentat a la publicació escrivint “que maca”. I molts han especulat sobre una possible col·laboració entre totes dues.

Captura d'un comentari de rosàlia on posa ''que maca''
Rosalía ha comentat la publicació de Dua Lipa | Instagram

Tenint en compte l'amor que sent Dua Lipa per Barcelona i l'auge de la carrera artística de Rosalía, no seria estrany que aviat tinguéssim notícies. Ara per ara, només ens queda esperar i veure si algun dia tenim una trobada amb Dua Lipa per Montjuïc.

➡️ Molt +

Més notícies: