Inaki Urdangarin sobre un fons de Barcelona i al costat la infanta Cristina i un cercle amb una terrassa tropical
MOLT +

L'exclusiu hotel de Barcelona on Iñaki Urdangarin signarà el divorci

L'AC Victòria Suites a Barcelona serà el testimoni d'aquesta firma i del pas esperat cap a la separació d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina

Al luxós entorn de l'Hotel AC Victòria Suites a Barcelona, es durà a terme un esdeveniment que ha captat l'atenció de la societat aquests últims mesos. Aquest serà ni més ni menys que el divorci entre Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, moment crucial per a l'exparella. Tot i que el divorci ja està pactat, encara no ha tingut lloc la signatura oficial, mantenint en suspens l'opinió pública sobre els detalls finals; que es revelaran en aquest allotjament.

Fotografia d'Iñaki Urdangarin sortint de casa amb la cara seriosa
Iñaki Urdangarin ha estat lluitant per aconseguir un bon pacte que el beneficiés | GTRES

En aquest lloc, s'entreveu l'esperat capítol final del procés de divorci entre la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin. Tot i que a les dues parts els ha costat arribar a un acord, aquest exclusiu establiment s'està preparant per acollir la crucial firma, després de dos anys de tensions legals. Aquesta cridanera separació es remunta a dos anys enrere, quan la parella va anunciar el seu cessament de convivència després de la difusió d'imatges d'Iñaki Urdangarin amb Ainhoa Armentia, la seva parella actual.

Segons informacions de Monarquia Digital, un advocat amb seu a Barcelona estaria redactant el comunicat oficial, que s'espera que sigui emès a finals de gener. Mentrestant, la infanta continua amb els seus compromisos professionals a la ciutat comtal.

Com és el lloc on Iñaki Urdangarin i la infanta posaran fi a la seva relació oficialment

El Victòria Suites destaca per la seva elegància i serveis d'alta qualitat. Disposa d'un total de 66 habitacions, algunes de les quals tenen una petita cuina, disponible prèvia sol·licitud. Pel moment significatiu dels protagonistes d'aquesta notícia, s'especula que la suite de 2 dormitoris podria haver estat la tria.

Addicionalment, l'hotel disposa d'una terrassa, un gimnàs, una zona d'estacionament i dos salons d'esdeveniments. S'ofereix així com l'entorn ideal per dur a terme aquest esdeveniment significatiu per a Iñaki Urdangarin.

Habitació estil saleta amb una butaca i una butaca grises i una taula negra
Aquesta sala podria ser testimoni de la firma aclamada | AC Hotel Victoria

Situat al barri residencial de Pedralbes, a prop del Camp Nou i de les seus empresarials de la Caixa, l'hotel ofereix una ubicació estratègica. El restaurant Santa Clara, dins d'aquest, presenta una fusió de gastronomia catalana i basca; no seria estrany que per aquest darrer motiu fos el lloc escollit per Iñaki Urdangarin. Tot i que la família reial destaca per la seva exquisidesa, el codi de vestimenta del lloc és informal.

Cal destacar que l'establiment és proper al Palau Reial de Pedralbes, un antic lloc de residència real, per la qual cosa podria ser un motiu de pes per a la infanta. A més, amb els salons i 136 m² dedicats a esdeveniments, l'hotel es presenta com una opció idònia per a la signatura.

Amb tarifes a partir de 265 € nit, el Victòria Suites s'erigeix en un testimoni per a aquest important esdeveniment a la vida d'Iñaki Urdangarin i la infanta. El lloc té una puntuació de 4,4 a TripAdvisor i els seus hostes destaquen l'amplitud de les habitacions i la proximitat al centre de Barcelona.